-Supersuositut käsityöohjeet

Logo Käsityökekkerit Pieni

Veera jussila
Käsityökekkerit

Olen Veera Jussila, muotoilija, kokoonparsija, ohjesuunnittelija ja käsityöalan vankka ammattilainen. Teen Käsityökekkereille sekä muihin medioihin ja julkaisuihin käsityöohjeita, suunnittelen erilaisia käsitöitä, sekä myyn osaamistani hakukonemarkkinoinnissa ja sisällöntuotannossa.

Kaupalliset yhteistyöt

Teen mielelläni kaupallisia yhteistöitä yritysten kanssa. Pidän myös tilauksesta käsityökursseja tai esim. pieniä luentoja vaatteiden korjaamisesta ja huollosta. Ohjeista, Instagramista tai muuhun työhön liittyvästä ole yhteydessä suoraan minuun veera (at) kasityokekkerit.fi tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Kerron Käsityökekkerit-käsityöblogissani asioista, jotka ovat sydäntäni lähellä. Käsityöt, parsiminen, kierrätys, kotimaisuus, remontointi, pihan hoito ja vegaaniruoka.

Blogia on tehty vuodesta 2014 nimellä Mehukekkerit, ja nimi sekä osoite vaihtui Käsityökekkereiksi tammikuussa 2020. Käsityökekkerit onkin jo pitkäjänteisen työn tuloksena noussut vuonna 2020 suureen suosioon.

Teen kaikkiin ohjeisiini ja muihin artikkeleihin hakukoneoptimointia, ja ohjeet nousevatkin hyvin Googlessa vielä vuosia niiden julkaisusta. Lisäksi Käsityökekkerit-blogin postaukset näkyvät välillä Google Discover palvelussa, mikä lisää huomattavasti näkyvyyttä ja kävijöitä.

Muki Neliö
Pitkä Vihreä Lehti

Kävijät Käsityökekkereillä

  • noin 30-42 000 yksittäistä kävijää /kk
  • 120 000-200 000 sivulatausta / kk
  • tavoittaa laajasti 30-65 -vuotiaita naisia ympäri Suomea

Blogin kautta tehtävät yhteistyöt tehdään kaikki Suomen Blogimedian kautta. Olen aiemmin tehnyt yhteistyötä mm. Pfaff-ompelukoneiden ja Adlibriksen kanssa. Mikäli sinulla olisi ehdotus yhteistyöhön, olethan yhteydessä minuun alla olevalla lomakkeella, veera(at)kasityokekkerit.fi tai Bableriin contact(at)babler.fi.

Viimeisimmät tehdyt yhteistyöt

Ulkohousujen Paikkaus Ohje

Ulkohousujen paikkaaminen nopeasti

Yhteistyössä, Vaatelaastari saatu Näinä vähälumisina talvina lasten ulkohousut kuluvat vähän turhankin nopeasti. Hiekka kuluttaa toppahousuja lumen sijaan, ja ne vähäisetkin lumet on täynnä isoja pieniä

LUE LISÄÄ »

Puku Linnan juhliin

Kangas saatu Voglian ylijäämäkankaista Olen syksyn ajan tehnyt projektia, joka tulee tänään nähtäväksi myös kaikille muille. Eli näin itsenäisyyspäivänä Linnan juhliin astelee myös uusi kansanedustaja

LUE LISÄÄ »