Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yhteistyöt

Img 20200226 Wa0000

Kiitos kun saavuit Käsityökekkereille!

Teen mielelläni kaupallisia yhteistöitä yritysten kanssa. Pidän myös tilauksesta käsityökursseja tai esim. pieniä luentoja vaatteiden korjaamisesta ja huollosta. Ohjeista, Instagramista tai muuhun työhön liittyvästä ole yhteydessä suoraan minuun veera (at) kasityokekkerit.fi.

Kerron Käsityökekkerit-käsityöblogissani asioista, jotka ovat sydäntäni lähellä. Käsityöt, parsiminen, kierrätys, kotimaisuus, vegaaniruoka ja kauniit asiat kuuluvat arkeemme. Blogiyhteistöihin liittyen kerron alla lisää.

Käsityökekkereiden suosio

Blogia on tehty vuodesta 2014 nimellä Mehukekkerit, ja nimi sekä osoite vaihtui Käsityökekkereiksi tammikuussa 2020. Käsityökekkerit onkin jo pitkäjänteisen työn tuloksena noussut alkuvuonna 2020 suureen suosioon.

Teen kaikkiin ohjeisiini ja muihin artikkeleihin hakukoneoptimointia, ja ohjeet nousevatkin hyvin Googlessa vielä vuosia niiden julkaisusta. Lisäksi Käsityökekkerit-blogin postaukset näkyvät välillä Google Discover palvelussa, mikä lisää huomattavasti näkyvyyttä ja kävijöitä.

Käsityökekkereillä vierailee:

  • 6 000-16 000 yksittäistä kävijää / viikko
  • 18 000-40 000 sivulatausta / viikko
  • Ohjevideoilla vuodessa yli 50 000 näyttökertaa

Blogin kautta tehtävät yhteistyöt tehdään kaikki Suomen Blogimedian kautta. Olen aiemmin tehnyt yhteistyötä mm. Pfaff-ompelukoneiden ja Adlibriksen kanssa. Mikäli sinulla olisi ehdotus yhteistyöhön, olethan yhteydessä minuun veera(at)kasityokekkerit.fi tai Bableriin contact(at)babler.fi.

Käsityökekkerit Lukijamäärät