-Supersuositut käsityöohjeet

Logo Käsityökekkerit Pieni

Veera Jussila Käsityökekkerit

Olen Veera Jussila, muotoilija, kokoonparsija, ohjesuunnittelija ja käsityöalan vankka ammattilainen. Teen Käsityökekkereille sekä muihin medioihin ja julkaisuihin käsityöohjeita, suunnittelen erilaisia käsitöitä, sekä myyn osaamistani hakukonemarkkinoinnissa ja sisällöntuotannossa.

Kaupalliset yhteistyöt

Käsityökekkerit Logo Muki Pieni

Teen mielelläni kaupallisia yhteistöitä yritysten kanssa. Pidän myös tilauksesta käsityökursseja tai esim. pieniä luentoja vaatteiden korjaamisesta ja huollosta. Ohjeista, Instagramista tai muuhun työhön liittyvästä ole yhteydessä suoraan minuun veera (at) kasityokekkerit.fi tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Kerron Käsityökekkerit-käsityöblogissani asioista, jotka ovat sydäntäni lähellä. Käsityöt, parsiminen, kierrätys, kotimaisuus, remontointi, pihan hoito ja vegaaniruoka.

Blogia on tehty vuodesta 2014 nimellä Mehukekkerit, ja nimi sekä osoite vaihtui Käsityökekkereiksi tammikuussa 2020. Käsityökekkerit onkin jo pitkäjänteisen työn tuloksena noussut vuonna 2020 suureen suosioon.

Teen kaikkiin ohjeisiini ja muihin artikkeleihin hakukoneoptimointia, ja ohjeet nousevatkin hyvin Googlessa vielä vuosia niiden julkaisusta. Lisäksi Käsityökekkerit-blogin postaukset näkyvät välillä Google Discover palvelussa, mikä lisää huomattavasti näkyvyyttä ja kävijöitä

Kävijät Käsityökekkereillä

Käsityökekkerit Logo Isot Sakset Pieni
  • noin 42-70 000 yksittäistä kävijää /kk
  • 120 000-200 000 sivulatausta / kk
  • tavoittaa laajasti 30-65 -vuotiaita naisia ympäri Suomea

Blogin kautta tehtävät yhteistyöt tehdään kaikki Suomen Blogimedian kautta. Olen aiemmin tehnyt yhteistyötä mm. Pfaff-ompelukoneiden ja Adlibriksen kanssa.

Haluaisitko olla markkinoida yritystäsi Käsityökekkereiden avulla? olethan yhteydessä minuun alla olevalla lomakkeella, veera(at)kasityokekkerit.fi tai Bableriin contact(at)babler.fi.

Tehdyt yhteistyöt