Haluaisitko rentoutua käsitöiden parissa, ja kaipaat apua tekniikoihin?

Olen Veera Jussila, ja parsin kokoon niin sukkia, reikiä, tekstiä, kuvia kuin somekanaviakin. 

Olen koulutukseltani muotoilija, ja olen tehnyt työurani erilaisissa tekstiilialan yrityksissä, niin asiakaspalvelun kuin markkinoinninkin puolella. Tätä käsityösivustoa olen tehnyt vuodesta 2014, ja  ollut yrittäjä vuoden 2018 lopusta lähtien. 

Ihana nähdä sinut täällä!

Lankakerä Käsityökekkerit Logo

Henkilökohtaiset käsityökurssit

Pidän henkilökohtaisia pienkursseja, eli toimin Kässäkaverina. Saat ammattilaisen työaikaa jonkin käsityöongelman ratkaisemiseen. Ja kun ratkaistaan ongelman yhdessä kerran, osaat mitä luultavimmin sen myös toisenkin kerran.

Mikäli ohje tai tapa on kysytty moneen kertaan, annan ohjeen henkilökohtaisen opastuksen lisäksi myös videona. Kysy siis rohkeasti apua!

KÄSITYÖKURSSIT VERKKOKURSSINA?

Olen lanseeraamassa kursseja vuoden 2020 aikana myös monta uutta verkkokursseina. Liity nyt mukaan Käsityökekkerit-sähköpostilistalle, niin saat kuulla verkkokursseista heti ensimmäisenä.

Sakset Iso Kuva

Kiinnostaisiko sinua tilata käsityökurssi?

Pidän monenlaisia käsityökursseja Etelä-Suomen alueella tilausten ja toiveiden mukaan. Myös neulekurssit ovat mahdollisia. Pidän monia eri tyyppisiä käsityökursseja niin neulomisesta, ompelusta, kuin myös käsitöiden markkinoinnista sosiaalisessa mediassakin. Vedän kursseja myös vaatehuollosta, vaatteiden korjaamisesta ja myös käsityöaiheisia työpajoja eri tapahtumissa.

Suunnittelen käsityökursseja tai työpajoja myös toiveesta ja tarpeesta. Lisäksi minut voi tilata puhumaan käsitöistä tai innostamaan vaikka työyhteisöä yhteisiin käsityöhetkiin. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai veera (at) kasityokekkerit.fi, niin sovitaan lisää!

  • Ylhäältä alas neulettu neule
  • Neuleen aukileikkaus, steekkaus
  • Varpaasta varteen neulottu sukka, 3 erilaista tapaa aloittaa ja 3 erilaista kantapäätä
  • Neulehuolto, eli neuleen viimeistely, huolto ja parsinta
  • Neuleen tai ommellun työn valokuvaaminen ja julkaisu
  • Lastenvaatteiden ompelu
  • Pipojen ja asusteiden ompelu
  • Vaatteiden huolto, korjaus ja paikkaus

Markkinointi- ja sisällöntuotanto

Olen tekstiilialan moniosaaja, sekä tehnyt myös paljon markkinointipuolen töitä. Olen toiminut markkinointiassistenttina kasvavassa tekstiilialan yrityksessä, sekä asiakaspalvelutehtävissä ennen yrittäjyyttä. Olen luonut ja ylläpitänyt itsenäisesti wordpress sivustoani vuodesta 2014, joten hallitsen myös wordpressin päivittämisen, valokuvaamisen perusteet ja sosiaalisen median tilien ylläpitämisen ja kasvattamisen.

Opiskelen myös syksystä 2020 lähtien ylempää ammattikorkeakoulututkintoa, joka pitää sisällään mm palvelumuotoilua. Pystyn myös auttamaan tekstiilialan yrityksia hakukoneoptimoinnissa ja Googlen kanssa suhteiden pitämisessä.

Teen myös näitä töitä laskutuksella yritykseni kautta. Eli mikäli tarvitset näissä apua, otathan yhteyttä!

Muki Neliö

Neule- tai ompeluohje juuri yrityksesi tarpeisiin?

Oman Neulekekkerit-kirjani lisäksi teen käsityöohjeita myös muille. Minulta voi tilata myös käsityöohjeita lehtiin, nettiin tai muihin julkaisuihin. Tarvittaessa myös valokuvaan tai videoin ohjeen. Ohjeisiin teen aina sarjonnan eri kokoihin, sekä kirjalliset tai kuvalliset ohjeet sopimuksen mukaan. 

Esimerkkejä ohjeistani lehdissä:

Täällä lisää ompeluohjeistani ja neuleohjeistani.