-Supersuositut käsityöohjeet

Heinäpoluilla-laukku

Heinäpoluilla Laukku Sisäosa
Heinäpoluilla Laukku Ohje

Suunnittelin ja ompelin keväällä laukun Taito-lehteen. Ohje julkaistiin numerossa 4/2019. Yhteistyö Taito-lehden kanssa on ollut todella hyvää, ja lehden ohjesivut ovat inspiroivat myös suunnittelijan näkökulmasta.

Suunnittelijan saan siis teeman ja värikartan, jonka pohjalta lähden suunnittelemaan tuotetta ja ohjetta. Aina kaikki ideat eivät lopulta päädy ohjeiksi asti, sillä teknisesti kaikista ideoista ei vaan saa jalostettua selkeää ohjetta. Sama haaste oli myös tässä laukussa.

Laukun teema

Teemana oli käyttää perinnekäsityötä uudella näkökulmalla. Minä halusin tehdä nimenomaan ompeluohjeen. Olin haaveillut jo jonkin aikaa ryijyn ja ompelun yhdistämisestä, ja tähän se sopi paremmin kuin hyvin. Siispä kaivoin teeman mukaiset ylijäämätilkut ja ompelin niistä laukun. Mikäli ohje kiinnostaa, löytyy se siis Taito 4/19 numerosta.

Laukku palautui minulle joku aika sitten kuvauslainasta. Tästä otettiinkin mitä ihanimmat kuvat kesän valossa, ja nekin löytyvät lehdestä.

Heinäpoluilla Laukku Taito Lehti
Heinäpoluilla Laukku Sisätasku

Käsityönä tehty laukku sinulle?

Huomasin kuitenkin nyt, että laukku on minulle tarpeeton. Näin ollen se on myynnissä verkkokaupassani. Tätä on vain yksi kappale, joten jos sen haluat, kannattaa olla nopea!

Mikäli tälle on enemmän kysyntää, voin harkita ompelenko näitä myyntiin enemmänkin. Kannattaa samalla kuitenkin tarkastaa verkkokaupan muutkin tuotteet. Lisää ohjeita on tulossa vielä lähiaikoina.

Heinäpoluilla Laukku Koko
Heinäpoluilla Laukku Kokokuva

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Raitoja rakkaudella

Olen yrittänyt hivuttaa ompelun iloista väriä myös mieheni vaatekaappiin. Kun kuosivaihtoehtoina on raidat tai yksiväriset kankaat, sitä ajattelee, että maksaako

Lasten taidefestivaali Hippalot 2018

  Lapset kasvavat, mutta taide ja kulttuuri pysyy meidän perheen menossa mukana. Sen lisäksi että vietämme Hämeenlinnan kulttuurikeskus Verkatehtaalla aikaa

Lasilyhdyt

    Parisen viikkoa sitten näpertelimme kässämartoissa lyhtyjä vanhoista lasipurnukoista. Minulla jäi toiseen vähän etikettiäkin kiireessä, mutta onneksi askartelulla voi