| | | | |

Uusi järjestys olohuoneeseen

Ennen
Ennen

Olen jo pitkään kaivannut olohuoneeseen muutosta. Vielä viime kesänä asuntomessuilla kuvittelin ratkaisun olevan uusi pienempi sohva, mutta nyt yläkerran lattiaremontin yhteydessä tajusin tilan tunnun tulevan myös valosta. Olohuoneessa valoa riittää, mutta suurin osa ikkuinoista on jäänyt kuitenkin sohvan taakse varjoon. Nyt päätimme antaa niille lisää näkyvyyttä.

Muutos oli siis käytännössä vain sohvan paikan vaihtaminen. Lisäksi yhdestä nurkasta poistettiin myös vanha akvaario, joka oli jo jonkin aikaa toiminut ilman kotiloita kummempia asukkaita. Siitä siis luovuttiin ja se antoi sopivasti tilaa myös tälle muutokselle. Alakuvassa näkyy myös seinän alkuperäinen väri, joka noin reilu vuosi sitten vaihdettiin tähän nykyiseen. Jo se toi lisää avaruutta, mutta vasta nyt olen oikeasti tyytyväinen.

Jälkeen

Tuo iso sohva on kyllä myös nähnyt jo vuotensa. Sen istuintyynyt alkavat näyttää jo enemmän kuin käytetyiltä, ja ensimmäisiä pieniä reiän alkuja on havaittavissa. Lisäksi kissojen kynsien testaaminen näkyy sohvan kulmissa, ja rahin käyttömukavuus on mennyt jo vuosia sitten. Eli ehkä jossain vaiheessa on vaihto pienempään, mutta nyt se saa vielä odottaa.

Olohuoneen nurkkaan pääsi myös kierrätyskeskuslöytöni, eli pieni keinutuolini. Siitä on tullut lyhyessä ajassa lähes mukavin tuolini, ja sitä rakastaa kyllä moni muukin perheen jäsen. Mukaan lukien myös kissa.

Kasvit ovat myös rakastuneet uuteen olohuoneen järjestykseen. Nyt ne vasta pääsevätkin oikeuksiinsa ja kunnolla valon ääreen. Moni niistä on innostunut kasvattaamaan pieniä lisäosia monen vuoden tauon jälkeen. Eli siis hyvä päätös meille kaikille!

Ja kyllä, nyt kun vihdoin valoa taas riittää, en ole raaskinut ripustaa edes verhoja paikoilleen. Ehkä kohta on taas senkin aika?

Ompele olohuoneeseen

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.