Lattiatyyny kangasjämistä

IMG_4418

IMG_4400

IMG_4412

IMG_4424

 

Oli taas aika hyödyntää roskat. Siivota ompeluhuoneen roskakorit, leikata pari vanhaa t-paitaa kuteeksi ja virkata yöllä lasten nukkuessa.

 

Projektini tuppaavat aina kasvamaan niitä tehdessä. Nyt avuksi tarvittiin vielä vanhaa ostettua matonkudetta ja yksi vanha pellavainen tyynyliina josta oli otettu pitsit irti.

 

Roskilla täytetty tyyny valmistui aamuvarhain. Se pääsi heti Arvaa kuka peliin mukaan ja illalla se toiminee jo kissojen torkkupetinä. Mies inhonnee sen painavuutta jo nyt, mutta hän voi huoletta siirtää sen vaikka ulkotyynyksi niin halutessaan.

 

Ompeluhuoneen roskikset on nyt ainakin tyhjennetty. Vuoden aikana mitään tekstiilijätettä ei ole päätynyt roskiin, ja se on aika hyvin se.

 

(Vinkki: leikkuu- ja ompelujätteet voi piilottaa myös rahiin, lattiatyynyyn (Sormustin blogin ohjeet) tai jämäkangasmattoon)

 

 

IMG_4445

IMG_4426

IMG_4448

 

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

1 thought on “Lattiatyyny kangasjämistä”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Tennareiden pikakorjaus

  Ostamme lapsille paljon kenkiä käytettynä. Aiemmin kolme kertaa vuodessa vaihtuva jalan koko ei ole oikein innostanut ostamaan uutenakaan, ja

Tilkuista ommeltu raitapaita

  Aiempi tilkkupaita herätti teissä paljon ihastelua. Toivottavasti se antoi sysäyksen #jämätammikuu haasteelle, ja tilkkulaatikoiden uusiin ulottuvuuksiin. Sehän ei kuitenkaan

Kierrätysnahkasta ommeltu iso laukku

  Löysin joku aika sitten vaatekomeromme perukoilta muuttolaatikon. Kaksi vuotta muuton jälkeen on toki aina mielenkiintoista löytää laatikoita, joiden sisällöstä

Farkkumekot arkeen ja juhlaan

  Pari viikkoa sitten ompeluryhmämme perjantaihaasteena oli neljä kuvaa, jotka tuli itse kopioida valitsemallaan tekniikalla kankaalle ja ommella se tuotteeksi