| | |

Virkattu Moppari matto

IMG_2969

IMG_2955

IMG_2958

 

Halusin virkatun neliön muotoisen maton. Jossain näin Suomen Langan valmistamaa Moppari-lankaa joka on tehty kierrätysmateriaaleista, ja otin sitä heti kokeiluun. Siis maaliskuussa. Ensimmäinen vaalea rulla loppui nopeasti, ja huomasin että aika pieni matto oli tulossa. Ja vähän liian vaalea. Tarvitsisi ehkä harmaata kaveriksi.

 

Lopulta tarvitsin vielä mustan. Sen jälkeen naapurinikin tiedusteli onko muitakin värejä kenties tulossa vielä lisää, vai riittääköhän nyt. Moppari on helppoa virkattavaa ja lapset auttoivat rullien kanssa. Ensimmäiset vaaleat ovat vähän tiukemmalla käsialalla tehty, mikä lie stressi ollut maaliskuussa, ja nyt kesäkuun mustat taas rentoja ja kookkaampia. Tässä matossa näkyy siis myös mielialat. Palat on koottu yhteen viimeisenä, ja lopulta vielä virkattu reunat.

 

Jännitys tiivistyi kanttauksien kohdalla. Langat olivat loppumassa enkä todellakaan halunnut ostaa mitään väriä enää lisää. Pienellä kikkailulla sain kuitenkin aikaiseksi aika komean maton. Liian pieni lastenhuoneeseen, mutta juuri sopiva terassin oven eteen. Sellainen hyvänmielen matto, ehkä inspiraatio vielä johonkin isompaan? 😉

 

Mopparia myy esim. Lankasatama

 

IMG_2951

IMG_2975

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *