| | | |

Farkkureppu

IMG_2990

IMG_2998

reppu

IMG_3058

Puolen vuoden ajan tänne blogiin on ilmestynyt näin viikonloppuisin jonkinlainen vinkki kuinka kierrättää oman kodin tekstiilijätteet. Tämä koskee niin sisustustavaraa, kankaita kuin sitä ompelujätettäkin.

 

Tällä viikolla palasin innostukseni alkulähteille, eli farkkuihin. Tarvitsin hieman tyylilleni uskottavampaa reppua ihan arkiseen käyttöön, ja haasteelle uskollisena myös kaikkien tarvikkeiden tuli löytyä omista kaapeista. Haastavinta kierrätysmateriaalien käytössä on aina leikkuu, joka tässä tapauksessa onnistui yllättävän hyvin. Koko reppuun kului yhdet farkut, ja vähän sisäpuolelle toisien lahjetta.

 

Kuvatessani reppua onnistuimme saamaan IsoSiskon kanssa aikaan pienimuotoisen riidan repun uudesta käyttäjästä. En normaalisti tee toisintoja yksittäisistä tuotteista, mutta taitaa näyttää siltä että toinen reppu on ommeltava vielä kesän aikana. Vai peräti kolmas, jos PikkuSiskokin tahtoo omansa?

 

Omastani en nimittäin luovu, tämä on juuri sellainen reppu minkä suunnittelin. Todiste myös siitä, että kyllä sitä osaa jos vaan yrittää.

 

IMG_3054

IMG_2987

Similar Posts

8 Comments

    1. Kiitos Tiia! Kyllä sitä osaa, kun vaan kokeilee innokkaasti ja pitää hermot kurissa 🙂

    1. Kiitos Oili! Ei ollut suoranaista kaavaa, mutta tämä on ihan helppo!

      Kaksi suorakulmiota/ neliöitä, joista molempien yläreunat on selkeästi pyöristetty. Näistä tulee siis etu ja takakappaleet. Takakappaleita itselläni oli tosin kaksi, sillä niiden välissä on vanua. Sitten vaan tuon “neliön” ympärysmitan mittainen pala kangasta, leveys noin 5-10cm ja se kulkee noiden “neliöiden” välissä. Siinä on siis vetoketjukin. Toivottavasti ymmärsit, pitänee varmaan tehdä uusi versio ja ohjeet samalla 🙂

  1. Wautsi wau! Nyt on reppu saanut supertyylikkään päivityksen. Upea on ja varmaan hyvä myös käytössä. Pikkuisenpa kiehtoo ajatus tuollaisen värkkäämisestä itsellekin. Onko tuolla hihnojen sisällä myös vanua?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *