| |

Farkkuessut

IMG_5189

IMG_5216

IMG_5225

IMG_5235

 

Tämän viikon kierrätyshaasteen tulos syntyi taas pitkäaikaisesta lasten toiveesta. Toinen oli vailla essua,  ja mummon lahjoittama vanha farkkujakku pääsi leikattavaksi. Sopivasti siitä saikin kaksi essu ja hihat jäi vielä seuraavaan kertaan. Nyt on siis samisteluessut, eipähän tule riitaa.

 

Yksinkertaista mutta toimivaa. Jakun olkatoppaukset voi säästää johonkin muuhun ja hihoista saa vielä vaikka housut lapselle. Tyytyväiset lapset pääsivät heti innolla mukaan salaatin kokkaamiseen. Tai no kuormasta syömiseen.

 

IMG_5230

IMG_5233

Similar Posts

2 Comments

  1. Ihanat essut ja vielä suloisemmat apukokit! <3

    Heh, meillä kyllä tulisi Esikoiselle ja Tosikoiselle riitaa noistakin. Aikuisen mielestä samisteluessut, mutta meillä heti toinen huomaisi kateellisena, että miksi toisen essussa on napit tai taskut tai molemmat, ja toisella ei. :,D

    1. JOstain syystä me ollaan selvitty vielä sillä että tyypeillä on hieman erilaiset jutut, vaikka onkin muka samaa “sarjaa”. Jos eivät osaa päättää kumpi on kumman, niin sitten kumpikaan ei saa mitään. Toimii ainakin vielä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *