Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Itse tehty ja ommeltu sanapeli

9.5.2019

Kesän kukat ovat päässeet jo oman teehetken äärelle. Niistä vielä haaveillessa tein kuitenkin kesän retkiä varten ommellun sanapelin. Pelin ohje löytyy nyt uusimmasta Ihana-lehdestä, joka on ilmestynyt kauppoihin tällä viikolla.

Halusin siis tehdä kestävän pelin kierrätystarvikkeista. Näihin on käytetty vanhojen tyynyliinojen puuvillaa, ja peli on tosiaan pesukoneen kestävä. Siihen voi ommella myös lisäpaloja, tai kehittää pelin ohjetta yhdessä lasten kanssa.

Peli sopii monen ikäisille lapsille. Pelkillä kirjaimilla voi harjoitella kirjaimien nimeämistä ja tunnistamista. Lukemaan opettelija taas voi itsenäisesti muodostaa kirjaimista pieniä sanoja, ja isomman lapsen kanssa kirjamilla taas voi haastaa pelaamaan tosissaan. Eli monipuoliset kirjaimet menevät varmasti vuodesta toiseen leikeissä mukana!

Ohje pelin ompeluun sekä pelin säännöt löytyvät siis Ihana-lehdestä. Itse ihailin lehteä teehetkelläni, ja tänään pelataan varmaan lasten kanssa taas erä sanapeliä.

Aurinkoista viikkoa!

Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?
5 kommenttia
  1. Kiitos vinkistä, täytyypä seuraavalla kauppareissulla kävellä lehtihyllyn kautta! 🙂

  1. Kiva peli!
   Voi, että tykkään tuosta lehdestä. Oli pakko tilata itselle tulemaan ihan postilaatikkoon. 🙂

   1. oi mahtava kuulla! Minä olen lukenut tätä säännöllisesti mun lempikahvilassa 🙂

  1. Ihana on kyllä hyvä lehti! Taidanpa minäkin hankkia uusimman numeron. Tämä peli ainakin kuulostaa kivalta lahjalta kummitytölleni! Kiitos vinkistä!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.