-Supersuositut käsityöohjeet

Eskarilaisen oma huone

Yläkerran lattiaremontin yhteydessä molemmat lapset saivat siis omat huoneet. Eskarilainen mietti omansa sisustusta ja väriteemaa pitkään. Ensin haaveina oli kaupunkimaalaus seinälle, mutta lopulta värimaailma vaihtui itse valittuun kukkatapettiin.

Tämäkin kukkatapetti valikoitui Borås Tapeterin mallistosta, Scandinavian Designers. Sen värimaailmaan löytyi myös sopiva maali Värisilmän mallistosta. Kun vielä väri kantoi lapsen omaa nimeä, oli valinta täysin selvä. Yksi seinä siis tapetille, toinen maalille. Ja kaksi muuta seinää saivat valkoisen värin.

Aiemmin huone toimi meidän aikuisten makuuhuoneena. Taloon muutettaessa tämä huone jäi vaille mitään inspiraatiota tai kunnostustarvetta, ja se tosiaan toimi pelkästään nukkumiseen. Tapettikerroksiakin löytyi vain kaksi, joista tämä päällimäinen oli ollut vähintään 10 vuotta seinässä.

Suurin muutos tässä huoneessa oli siis lattia. Lattiaremontin lopputulos on yhä todella iso plussa, ja myös värikäs tapetti ilahduttaa omaa mieltä. Aiempi tapettikerros oli vedetty suoraan kipsilevyn päälle, joten täydellisesti sitä ei saatu poistettua. Seiniin siis levitettiin lopulta kerros jos toinenkin tasoitetta, jotta maalikerros saatiin tasaiselle pinnalle.

Nyt huoneesta tuli siis sekä lattian, että seinien valkoisuuden vuoksi avarampi. Kaikki huonekalut ovat aiemmista huoneista kerätty kokonaisuus, ja nyt eskarilaisen huoneesta puuttuu enää vain taulut ja verhot. Niistä päätetään varmasti yhdessä lasta kuunnellen, niin kuin huoneen sisustuksessa on muutenkin menty. Myös jonkun ajan päästä kunnollinen työpöytä saattaa olla ostoslistalla.

Lue myös:

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

3 thoughts on “Eskarilaisen oma huone”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Parhaat käsityökirjat ja käsityötrendit

Kaupallinen yhteistyö Adlibris ja Babler Olen aina ollut käsityökirja-ihminen. Tiedättehän, kirjahyllystä vähintään pari hyllyä täynnä käsityökirjoja, ja silti ne tärkeimmät

Kevätreissu

Viikon jyllänneestä kevätflunssasta huolimatta päätimme lauantaina pakata auton ja suunnata kohti sukulaisia. Lapset ovat reissuista aina kovin innoissaan, vaikka pitkät

Kissojen kestävä kiipeilypuu

  Sanotaan ettei köyhän ole varaa ostaa halpaa. Näin vanhemmiten olen oppinut kuinka vanha sanonta pitää enemmän kuin paikkansa, ja

Grillattu kukkakaali

  Tänä kesänä on vähän grillattu, sateessakin. Viime kesän suosikkimme munakoiso unohtui aivan täysin tänä kesänä kun päätimme kokeilla tuoreita