| | | | | |

Vaalea lastenhuone

IMG_9552

IMG_2107

neulottunukke

 

Lastenhuone on ollut muutoksen keskellä jo pitkään. Oikeastaan meille kävi klassiset. Aloitimme joulukuussa lastenhuoneen remontin. Piti olla ihan vain pikainen maalausprojekti, joka lopulta venähti yli kuukauden mittaiseksi hääräämiseksi. Tiesimme kyllä että maalatun seinäpinnan alla on tapettia, mutta tapettikerrosten lukumäärä oli lopulta täysi yllätys. Lopulta mies sai seinät valmiiksi kaksi päivää ennen IsoSiskon syntymäpäiviä.

 

Lastenhuone oli siis muuttaessamme violetti. Värissä ei sinänsä ollut suurta pettymystä, mutta ensimmäisenä huoneen päädystä irrotimme seinästä kaupunkikuvan. Seiniä jonkin aikaa tuijotellessamme huomasimme tosiaan maalin alta paistavan tapetin, ja pimeähkö huone kaipasi piristystä. Jotain lautalattiaan sopivaa, ja jotain ei niin dramaattista.

 

IMG_2090

IMG_1897

IMG_2103

ovennuppi

 

 

Huoneessa on vain yksi ikkuna, joka on vielä parvekkeen sisällä varjossa. Tikkurilan värikartasta seinien väriksi päätettiin Taikina, joka sopii sekä valkoisten huonekalujen, että ruskean lattian kanssa. Kokeilimme alkuun lasten sänkyjä ikkunan alla heti ovenpielessä, mutta lopulta lasten toiveesta syntymäpäivävieraat pääsivät auttamaan sängyn kokoamisessa taas kerrossängyksi, ja paikka vaihdettiin aivan huoneen nurkkaan.

 

Edellisiltä asukkailta perimme sekä vaatekaapin että Ikean hyllynkin, ja vaatekaapista tuli aivan mainio pelkillä vetimien vaihdolla. Huone kaipaa vielä lisää lipastoja ja tasoja legoille, sekä lukunurkkaa. Onneksi sille löytyykin aivan oma erillinen nurkkauksensa lastenhuoneen perältä. Sinne olen suunnitellut verhoa, lukulamppua ja mukavia tyynyjä.

 

Huone kaipaa muutenkin vielä verhoja, maalauksia ja tauluja. Onneksi tätä materiaalia voi pyytää suoraan lapsilta. Pienen budjetin lastenhuone, josta aiotaan siis pikkuhiljaa rakentaa yhdessä lasten kanssa juuri heidän näköisensä.

 

IMG_2097

IMG_2113

IMG_2099

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.