| |

Uudistetut kekkerit!

 

Toisinaan on hyvä uudistautua. Siinä missä me Hämeenlinnalaiset avasimme keskustelun jälleen kerran koulujen, päiväkotien ja neuvoloiden sijainnista, eli ehdotus uudesta palveluverkosta avasi pelin, uudistin minä Mehukekkereiden sivuverkoston viikon iltapuhteina. Ja mikä parasta, osasin tehdä lähes kaiken jo itse! Joko huomasitte mitään eroa vanhaan?

Noin alkajaisiksi etusivulta löytyy nyt aina 10 uusinta postausta lähes yhdellä vilkaisulla. Sivupalkista pääsee eri kategorioihin ja some-kanaviin, ja yläpalkin navigaattoristakin suosituimpiin ohjeisiin. Mehukekkerit toimii siis wordpress alustalla, itseni hallinnoimana ja nyt ostetun blogipohjan avustamana. Näkyvintä lienee kuitenkin tutun logon vaihtuminen yksinkertaisempaan ilmeeseen. Tuo slogan on vielä isomman mietinnän alla, ja saa nähdä mikä slogan siihen lopulta jää. Otan toki ehdotuksia vastaan, samoin kuin palautetta sivuston toimivuudesta kuuntelen mielelläni.

 

 

[one_half]

Mehukekkerit täyttää maaliskuussa neljä vuotta. Moni ehkä tietääkin, kuinka ennen Mehukekkereitä pidin pitkään perheaiheista blogia. Bloggaaminen on siis pysynyt rakkaana harrastuksena jo ainakin vuodesta 2010! Sen lisäksi että teen tätä itselleni, teen tätä toki myös teille. Ilman teitä lukijoita ei olisi myöskään Mehukekkereitä. Blogi on kasvanut vuosien saatossa pienestä käsityöblogista isommaksi, ja viimeksi juuri tällä viikolla tilasin taas lisätilaa jotta mahdutte kaikki mukaan. Teitä kun alkaa olla jo sen verran, että oman sivuston pyörittämiseen vaadittiin webhotellistani lisätilaa sen järeimmänkin paketin päälle.

Ai paljonko teitä täällä sitten liikkuu? No paljon! Seuraan tarkkaan Google Analyticsin tarjoamia raportteja kävijöistä, ja avoimuuden lisäämiseksi kerron toki ilolla paljon teitä täällä oikein käykään. Kävijämäärät ova siis jatkuvassa tasaisessa nousussa, mikä tarkoittaa että myös minulla on innostusta panostaa blogiini enemmän aikaa. Suosittelen Google Analyticsia muillekin, sillä se tarjoaa tosiaan tarkkaa ja vertailukelpoista analytiikkaa kaikista blogin vierailijoista.

Satunnaisten yhteistyökampanjoiden avulla voin myös jatkaa tätä kehitystyötä, esimerkiksi ostamalla juuri uuden blogipohjan tai panostamalla hyvään ja toimivaan webhotelliin ja lisäliikenteeseen. Tosin sanottakoon myös, että jos en nyt olisi ostanut tätä kertomaani lisätilaa, olisi blogi sulkeutunut viikoksi. Kiitos teille siis myös pitämisestä minut hereillä!

[/one_half]

[one_half]

14-16 000 yksittäistä kävijää (Google Analytics) / kk

3 500-5 500 yksittäistä kävijää / vko

25-33 000 sivukatselua / kk

 

FB 1 400 innostunutta lukijaa

Instagram yli 2 400 seuraaja

Youtubessa videoitani katsottu lähes 70 000 näyttökertaa

[/one_half]

 

Olen siis erittäin kiitollinen, että olet saapunut Mehukekkereille! Sisällöltään Mehukekkerit aikoo tänä vuonna pysyä tosiaan #mehukekkeritkässähaasteessa tiukasti mukana. Teitä onkin osallistunut #jämätammikuu teemalla todella innokkaasti jo Instagramiin, mutta muistakaa merkitä myös #mehukekkeritkässävuosi tunniste samaan kuvaan! Näin pysytään kaikki koko vuoden innolla mukana 🙂

 

Ensimmäistä kertaa kokeilen myös Instafeedin upottamista tekstiin. Ihana päästä leikkimään näillä uusilla leluilla, eikö näytäkin aika mahtavilta?!

[wdi_feed id=”2″]

Similar Posts

2 Comments

  1. Näyttääpä täällä hyvältä!
    Ja upean verkoston olen saanut kasvatettua, tai oikeastaan yhteisön: sekä täällä, että sosiaalisen median kanavissasi vallitsee ihanan hyvä henki. Onnea siis uudesta ilmeestä ja menestystä myös jatkossa!

    1. Oi ihana kuulla Milla! <3 Hyvää henkeä olen hakenutkin, ja sitä ettei kenenkään tarvitse olla täydellinen. Toivottavasti jaksat käydä kurkkimassa täällä myös jatkossakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *