-Supersuositut käsityöohjeet

Päivä prinsessana (kuinka tehdä nopea kruunu)

IMG_2451

IMG_2460

IMG_2446

 

Joskus pikainen askarteluidea voi pelastaa koko illan. Tai jopa koko viikon. Siitä poikii uusia ideoita, sillä saa aikaan kymmeniä uusia leikkejä ja sillä saa ennen kaikkea lapset askartelemaan siksi aikaa kun itse yrittää tehdä ruokaa. Ja lopulta huomaa unohtaneensa koko ruuan, kun on itse jäänyt askartelemaan.

 

Me kaivoimme eräänä iltapäivänä esiin Teippitarhasta ostamani teipit ja tyhjät vessapaperirullat. Vähän teippiä rullan ympäri, sakset ja langanpätkiä, ja puolessa tunnissa meillä oli kruunut niin itsellemme, isille kuin kissanhoitajallekin. Jokaisella ihan itsensä näköiset ja aivan itse ainakin askarrellut.

 

Teipit on siis washi-teippejä. Itseltäni oli jäänyt niitä yli jouluaskarteluista, joten setti kotona on kultaakin arvokkaampi aina kortteja ja muita askarrellessa. Kruunut saivat lisäväriä vielä kun lapset päättivät lisätä niihin omia tarrojaan, ja prinsessaleikkeihin kaivettiin vielä toki tyllihameet. Niidenkin nopea ohje löytyy viime vuodelta.

 

Tässä siis pikaohje kruunun askarteluun. Helppoa, nopeaa ja halpaakin. Ja tällä saa viikon äitipisteet!

 

IMG_2401

IMG_2407

IMG_2408

IMG_2417

IMG_2434

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

1 thought on “Päivä prinsessana (kuinka tehdä nopea kruunu)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Mehukekkerit On Käsityökekkerit

Tervetuloa Käsityökekkereille!

Olen käsitöiden rakastaja, mutta ne voi aina tehdä omalla tavallaan. Käsitöistä saa innostua, niitä saa vihata, niiden kanssa saa juhlia ja kekkeröidä. Saa meluta, kuunnella musiikkia, syödä hyvää ruokaa ja paikkailla vähän vanhaa.

Lapsi reissussa

    Sunnuntaina koitti yksi kesän odotetuimmista päivistä. Pakkasimme vaatteet, unilelun ja eväät IsoSiskon reppuun, ja vilkutimme heiheit juna-asemalla. Mummo

Ekologisin vaate löytyy vaatekaapistasi

Välillä eteeni tulee keskusteluja, joissa tiedustellaan ekologisinta vaateyritystä. Halutaan siis ostaa mahdollisimman ekologinen ja eettisesti tuotettu vaate, ja kysytään mistä

Lapsen ja koko perheen joulukalenteri

  Olin jo marraskuun lopussa kaivamassa edellisvuosien tapaan vanhaa farkkukalenteria vaatehuoneesta, kun lapsi ilmoitti haluavansa uuden kalenterin. Uuteen kalenteriin hän