| | |

Päivä prinsessana (kuinka tehdä nopea kruunu)

IMG_2451

IMG_2460

IMG_2446

 

Joskus pikainen askarteluidea voi pelastaa koko illan. Tai jopa koko viikon. Siitä poikii uusia ideoita, sillä saa aikaan kymmeniä uusia leikkejä ja sillä saa ennen kaikkea lapset askartelemaan siksi aikaa kun itse yrittää tehdä ruokaa. Ja lopulta huomaa unohtaneensa koko ruuan, kun on itse jäänyt askartelemaan.

 

Me kaivoimme eräänä iltapäivänä esiin Teippitarhasta ostamani teipit ja tyhjät vessapaperirullat. Vähän teippiä rullan ympäri, sakset ja langanpätkiä, ja puolessa tunnissa meillä oli kruunut niin itsellemme, isille kuin kissanhoitajallekin. Jokaisella ihan itsensä näköiset ja aivan itse ainakin askarrellut.

 

Teipit on siis washi-teippejä. Itseltäni oli jäänyt niitä yli jouluaskarteluista, joten setti kotona on kultaakin arvokkaampi aina kortteja ja muita askarrellessa. Kruunut saivat lisäväriä vielä kun lapset päättivät lisätä niihin omia tarrojaan, ja prinsessaleikkeihin kaivettiin vielä toki tyllihameet. Niidenkin nopea ohje löytyy viime vuodelta.

 

Tässä siis pikaohje kruunun askarteluun. Helppoa, nopeaa ja halpaakin. Ja tällä saa viikon äitipisteet!

 

IMG_2401

IMG_2407

IMG_2408

IMG_2417

IMG_2434

Similar Posts

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.