| | |

Banaanidelfiinit

_c_lastenjuhlat_

IMG_1899

 

Viime viikolla juuri ennen viisivuotiaan kaverisynttäreitä silmiini osui Instagramissa banaanista muotoillut delfiinit. Nopeat, helpot ja silti niin hassun hauskat ihan vain välipalaksikin. Itse juhlissa oli niin kova meno ettei kameraa ehtinyt juuri kaivaa esille, joten tein lapsille tänään välipalaksi delfiinit hyppimään hedelmäsalaattiin.

 

Nämä ovat siis nopeat. Tarvitaan terävä veitsi ja banaani, ja vähän viiltoja ja delfiini onkin jo valmis. Silmät muotoilin myös veitsellä, ne tummuvat nopeasti eli kynää ei oikeastaan tarvita. Sen banaanin loppuosan voi syödä aikuinen, tai pilkkoa mukaan sinne hedelmäsalaattiin.

 

Vinkki saatu Eilen tein-blogin instagramista.

 

IMG_1914

 

Similar Posts

One Comment

  1. Minäkin tein noita viime vuonna pojan 4-vuotissynttäreille 🙂 On kyllä superidea, kun ei tarvi mitään kummallisia välineitä tms ja silti ovat hauskoja ja aika näyttäviä tavallaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.