| | | | | |

Synttärikoristeet kaapin antimista

_c_lastenjuhlat_.jpg

IMG_3064

IMG_3168

IMG_3160

IMG_3066

 

Tällä viikolla juhlimme nelivuotiasta.

Niin, en vieläkään ymmärrä miten siitä rääpäleestä on jo kasvanut tyttö jonka hiukset kasvaa nopeammin kuin omani. Neljävuotias on jo osaava lapsi jonka kanssa voi keskustella oikeista asioista, jonka jutut ovat välillä todella viihdyttäviä ja joka osaa keskittyä jopa täyspitkään lastenelokuvaan.

Lastenhuoneen kattoon viritimme viirin jonka ompelin kuluneista lakanoista. Juhlapöytään taas katoimme serveteiksi lasten painamat kestoliinat. Idea mielessäni ei aivan kohdannut todellisuutta, varsinkin kun kaksivuotias innostui painamisesta enemmän kuin uskalsin kuvitellakaan. No onhan nämä lasten näköiset, ja lasten on juhlatkin.

Yhdet juhlat on jo juhlittu. Kymmenen 1-5 vuotiaan lapsen kanssa unohdin kameran aivan tyystin jonnekin pöydän perälle, ehkä sukulaisille järjestetyissä juhlissa muistan ottaa jopa kuviakin. Molemmat synttärit juhlitaan jopa ilman uusia mekkoja, lapsen toiveesta. Kaapissa kuulemma riittää ihan tarpeeksi.

Onneksi hän on fiksumpi kuin äitinsä, ja toivottavasti sama linja pysyy myös tulevaisuudessa.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *