-Supersuositut käsityöohjeet

Synttärikoristeet kaapin antimista

_c_lastenjuhlat_.jpg

IMG_3064

IMG_3168

IMG_3160

IMG_3066

 

Tällä viikolla juhlimme nelivuotiasta.

Niin, en vieläkään ymmärrä miten siitä rääpäleestä on jo kasvanut tyttö jonka hiukset kasvaa nopeammin kuin omani. Neljävuotias on jo osaava lapsi jonka kanssa voi keskustella oikeista asioista, jonka jutut ovat välillä todella viihdyttäviä ja joka osaa keskittyä jopa täyspitkään lastenelokuvaan.

Lastenhuoneen kattoon viritimme viirin jonka ompelin kuluneista lakanoista. Juhlapöytään taas katoimme serveteiksi lasten painamat kestoliinat. Idea mielessäni ei aivan kohdannut todellisuutta, varsinkin kun kaksivuotias innostui painamisesta enemmän kuin uskalsin kuvitellakaan. No onhan nämä lasten näköiset, ja lasten on juhlatkin.

Yhdet juhlat on jo juhlittu. Kymmenen 1-5 vuotiaan lapsen kanssa unohdin kameran aivan tyystin jonnekin pöydän perälle, ehkä sukulaisille järjestetyissä juhlissa muistan ottaa jopa kuviakin. Molemmat synttärit juhlitaan jopa ilman uusia mekkoja, lapsen toiveesta. Kaapissa kuulemma riittää ihan tarpeeksi.

Onneksi hän on fiksumpi kuin äitinsä, ja toivottavasti sama linja pysyy myös tulevaisuudessa.

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Radikaalit Ristipistot Lause

Radikaalit ristipistot

Miten tehdä ristipistoja, ja mitä tarvikkeita niihin tarvitaan? Monesta kaupungista löytyy myös nuoremmalle sukupolvelle Radikaalit ristipistot yhdessä tekemiseen.

Mehukekkerit On Käsityökekkerit

Tervetuloa Käsityökekkereille!

Olen käsitöiden rakastaja, mutta ne voi aina tehdä omalla tavallaan. Käsitöistä saa innostua, niitä saa vihata, niiden kanssa saa juhlia ja kekkeröidä. Saa meluta, kuunnella musiikkia, syödä hyvää ruokaa ja paikkailla vähän vanhaa.

Grillattu kukkakaali

  Tänä kesänä on vähän grillattu, sateessakin. Viime kesän suosikkimme munakoiso unohtui aivan täysin tänä kesänä kun päätimme kokeilla tuoreita

Oman pihan satoa

  Joku aika sitten selasin vanhoja blogitekstejäni, ja huomasin että kaksi vuotta sitten minulla oli haave omasta pihasta. Pihan keskellä