| |

Banaanikeksit

IMG_3190

 

Lapsi täyttää parin päivän päästä neljä vuotta, ja päiväkotiin olisi vietävä jotain juhlien tarjottavaksi. Olemme jo jonkin aikaa keskustelleet päiväkodin tarjoamista välipaloista hoitajien kanssa, joten halusimme pysyä sokerittomalla linjalla myös synttäritarjottavien suhteen.

Törmäsin jokunen viikko sitten eri blogeissa olleisiin banaanikekseihin, joihin kaikessa yksinkertaisuudessa ei tule muuta kuin banaania ja kookoshiutaleita. En normaalisti ole suurin kookoksen ystävä, mutta näissä se menee valla mukavasti.

 

ohje 12 keksille

2 banaania

3,5dl kookoshiutaleita

 

Sekoita banaanit ja kookoshiutaleet blenderissä sekaisin (tai haarukalla muussaten), ja muovaa taikinasta 12 keksiä. Paista 175 asteessa noin 20 minuutta.

 

Olemme tehneet näitä nyt jo kolme kertaa. Joka kerta havahdun ajatukseen, että suklaakuorrutuksella nämä olisivat vielä tuplasti parempia. Menevät näinkin, ja lapsille varsin näppärä tarjottava. Päiväkotiryhmässä kun helposti on maidotomia, munattomia ja gluteenittomia ruokavalioita, joten nämä sopivat myös kaikille heille. Toki kannattaa varmistaa ettei kukaan ole allerginen kookokselle. Lapset dippasivat näitä maistiaisia vielä iltapalalla kauramaitoon, mikä kuulemma teki näistä vielä mehevämpiä. Joko olette testanneet?

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *