-Supersuositut käsityöohjeet

Pipo vähän pienemmistäkin paloista

 

Tein teille keväällä videon näppärästä pipon ompelusta, ja se saikin aika hyvän suosion. Nyt kun olin leikellyt lapsille taas uutta syysvaatetta, jäi jäljelle pieniä paloja joista ei oikein mitään olisi enää saanut. Paitsi juuri ja juuri yhden osan piposta.

 

Niimpä ompelin samalla tekniikalla pipon, mutta vain paloista. Kun kerralla leikkaa kaikki kankaat viimeistä tilkkua myöten käyttöön, jää vähemmän jätettä tilkkulaatikoihin. Kierrätystä siis jo ennen kuin varsinaista jätettä ehtii edes syntymään.

Tein siitä teille myös uuden ohjevideon, sillä näitä on toivottu taas lisää. Toiveita uusista videoiden aiheistakin saa antaa.

 

 

Minulta on myös toivottu taas arvontoja. Siispä laitan tulevan viikon aikana pipoja taas jakoon niin instassa, facebookissa kuin täälläkin. Ensimmäinen pipo lähtee nyt jakoon, ja sen arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän blogitekstiin torstaihin 17.9 mennessä. Myös muita kuin ensimmäisessä kuvassa näkyviä malleja saattaa ilmaantua vielä arvontoihin. Suosittelen siis seuraamaan niin facebookissa kuin instagramissakin.

Tämä siilipipo sopii noin 5-8 vuotiaalle. Voittajaan otan yhteyttä henkilökohtaisesti, eli jätäthän myös sähköpostiosoitteesi (ei näy muille).

 

IMG_7215

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

17 thoughts on “Pipo vähän pienemmistäkin paloista”

  1. Milloinkahan sitä saisi aikaiseksi ja kaivaisi ompelukoneen esille, että pääsisi testaamaan näitä ohjeita… Kiitos taas vinkistä!

    Vastaa
  2. Ihana pipo, meillä olis sopiva ensin poitsulle ja uskoisin siskosten odottavan kateellisina omaa vuoroaan pipon käyttäjiksi ?

    Vastaa
  3. Siilipipolle löytyy täältä käyttäjäksi pieni mies. Toivottavasti arpa onni osuu kohdalle.. 🙂

    Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Naistenpäivän Anti-Trump pipo

  Viimeisen parin vuoden aikana ollut surullista seurata, kuinka pitkälle vietyä tasa-arvoa on yritetty romutettaa yhdellä lausumalla tai säädöksellä. Halutaan

Nuppunen mekkokirja

Kirja saatu arvostelukappaleena Niin kuin moni kirja, myös uusi Nuppunen – Mekkoja ja unelmia kirja alkaa unelmista. Teema kantaa kuitenkin

Synttärikoristeet kaapin antimista

  Tällä viikolla juhlimme nelivuotiasta. Niin, en vieläkään ymmärrä miten siitä rääpäleestä on jo kasvanut tyttö jonka hiukset kasvaa nopeammin