| | |

Pipo vähän pienemmistäkin paloista

 

Tein teille keväällä videon näppärästä pipon ompelusta, ja se saikin aika hyvän suosion. Nyt kun olin leikellyt lapsille taas uutta syysvaatetta, jäi jäljelle pieniä paloja joista ei oikein mitään olisi enää saanut. Paitsi juuri ja juuri yhden osan piposta.

 

Niimpä ompelin samalla tekniikalla pipon, mutta vain paloista. Kun kerralla leikkaa kaikki kankaat viimeistä tilkkua myöten käyttöön, jää vähemmän jätettä tilkkulaatikoihin. Kierrätystä siis jo ennen kuin varsinaista jätettä ehtii edes syntymään.

Tein siitä teille myös uuden ohjevideon, sillä näitä on toivottu taas lisää. Toiveita uusista videoiden aiheistakin saa antaa.

 

 

Minulta on myös toivottu taas arvontoja. Siispä laitan tulevan viikon aikana pipoja taas jakoon niin instassa, facebookissa kuin täälläkin. Ensimmäinen pipo lähtee nyt jakoon, ja sen arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän blogitekstiin torstaihin 17.9 mennessä. Myös muita kuin ensimmäisessä kuvassa näkyviä malleja saattaa ilmaantua vielä arvontoihin. Suosittelen siis seuraamaan niin facebookissa kuin instagramissakin.

Tämä siilipipo sopii noin 5-8 vuotiaalle. Voittajaan otan yhteyttä henkilökohtaisesti, eli jätäthän myös sähköpostiosoitteesi (ei näy muille).

 

IMG_7215

Similar Posts

17 Comments

  1. Mahottoman hyvän ohjevideon olet tehnyt. Tätä kokeilen varmasti.

  2. Milloinkahan sitä saisi aikaiseksi ja kaivaisi ompelukoneen esille, että pääsisi testaamaan näitä ohjeita… Kiitos taas vinkistä!

  3. Ihana pipo, meillä olis sopiva ensin poitsulle ja uskoisin siskosten odottavan kateellisina omaa vuoroaan pipon käyttäjiksi ?

  4. Siilipipolle löytyy täältä käyttäjäksi pieni mies. Toivottavasti arpa onni osuu kohdalle.. 🙂

  5. No mutta! Ihanan kummitytön nätti pää on aivan kuin siilipipon sisuksiin tehty! 🙂

    1. Hei HannaM, onnittelut! Voitit tämän pipon itsellesi. Tiedustelen osoitettasi vielä sähköpostilla. Kiitos osallistumisestasi ja onnittelut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.