-Supersuositut käsityöohjeet

Käsityötilinpäätös vuodelle 2017

 

Näin vuoden päätteeksi on hyvä tehdä tilinpäätös kuluneesta vuodesta. Itselleni tämä vuosi toi uuden suunnan politiikan saralla, minuutilleen aikataulutetun arjen, sekä myös surua ja siivousta. Minä olen opetellut valtuuston  ja lautakunnan toimintatapoja ja kokoustanut erikoisiin aikoihin. Olen juonut teetä enemmän kuin tarpeeksi, sekä palannut herkuttelemaan sokerilla aivan liikaa. Lapset ovat kasvaneet, ja pian meillä onkin jo yksi koululainen perheessä.

 

Tämä ihana Mehukekkerit blogi ajalehti joutuisasti omia polkujaan koko vuoden. Bloggaajana kuitenkin myönnän, että siinä missä teidän seuraajien lukumäärä nousi huikeisiin lukemiin, oli minun pidettävä pidempiä taukoja muiden töiden viedessä ajan päivistäni. Saatoin kyllä neuloa enemmän kuin aiemmin, mutta moni niistä ei koskaan ehtinyt kuvattavaksi tai blogiin asti. Samoin moni hyvä postausidea jäi roikkumaan luonnoksiin, ihan ajanpuutteen vuoksi.

 

Tähän tulee kuitenkin ensi vuonna muutos. Minulla on nimittäin ensi vuonna aikaa enemmän blogille, ja myös käsitöille joita voi tehdä arjen odotustilanteissa. Olen oikeastaan tehnyt jo suunnitelman ensi vuoden teemoistakin, ja toivon että te lähdette ajatukseeni innolla mukaan. Tästä lisää ihan tässä parin päivän sisälä. Perjantain Parhaat blogivinkit säilyy Mehukekkereiden fb-sivuilla vanhaan tapaan toki myös.

 

 

Kiitos tästä kuluneesta vuodesta myös teille. Olen jo pitkään seurannut tarkkaan Google Analyticsin tarjoamaa tarkkaa tietoa liikkeistänne, ja tänä vuonna blogissa on käynyt peräti 123 881 yksittäistä käyttäjää, ja olette suorittaneet 290 525 sivujen katselua.

Aika huimaa. KIITOS!

 

Tämän vuoden luetuimmat tekstit ovat itseasiassa edellisten vuosien suosikkeja. Tämän vuoden teksteistä teistä kiinnosti eniten Joutsenmekko, Paapiin kaavakirja, Tyllihameen ompelu, Kädentaitomessut 2017 ja neuleen leikkaaminen auki saksille.

Toivottavasti saan teille hyviä ohjeita vielä enemmän ensi vuonna, sillä ne teitä tuntuu eniten kiinnostavan. Toki otan jatkuvasti kaikkia postaustoiveita vastaan. Ihanaa vaihtuvaa vuotta!

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.
Orvokkipelto Kaarrokepaita Kirjoneule Ohje

Käsityökekkerit 2020

Supersuositut käsityöohjeet kiinnostivat pandemian aikaan paljon. Mitkä olivat Käsityökekkerit-sivuston luetuimmat ohjeet, ja paljon sivuilla kävi lukijoita?

Lue lisää »

5 thoughts on “Käsityötilinpäätös vuodelle 2017”

  1. Kiitos sinulle tästä vuodesta! Blogiasi on aina ilo lukea. Tykkään sun rennosta kirjoitustyylistä ja sitä tukevista, kauniista kuvista. Sellainen elämänmakuinen ote kautta linjan. Ja toki myös kivoja käsitöitä ohjeineen. Kaikkea hyvää ensi vuodelle! ❤

    Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Helppo ohje monikäyttöisiin säärystimiin

Lanka saatu Lankasatamasta Viimeisimmässä Lankasataman yllätyspaketissa oli myös ihastuttava kerä Hot Socks Rubin lankaa Gründilta, joka sisältää merinovillan lisäksi myös

Aarrekid kangaskarnevaalit

  Tänään alkaa taas Aarrekidillä kangaskarnevaalit. Kesän karnevaaleissa ostin heidän kankaitaan läjän, sillä luomulaatuinen printtikangas on nyt vaan aina mieleen.

Rannoilta järvien

  Instagramin kautta seuraajat huomasivat meidän matkustaneen viikonlopun aikana. Pakkasimme tarvittavan ja matkustimme lasten kanssa liian monella junanvaihdolla Itä-Suomeen. Kissa-una