Käsityöyrittäjyys
| | | | | |

Suuri käsityöinnostus ja Käsityökekkereiden uudet tuulet

Vuosi on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti. Jopa välillä niin vauhdilla, että on ollut haasteita pysyä mukana. Käsitöiden merkeissä kaikki on kuitenkin aina hauskempaa! Näyttää myös siltä, että vuosi 2020 on tosiaan käsityön supervuosi.

Käsityökekkereiden lukijamäärät nousussa

Teen tätä lukijoilleni, vaikka alkuun kai joskus aloitinkin blogin kirjoittamisen omana päiväkirjanani. Nyt mitä enemmän te luette ohjeitani, sen enemmän saan voimaa tehdä uusia ohjeita.

Ja tehän olette lukeneet! Ensimmäinen suurin piikki oli vuoden alussa, jonka johdosta blogi kaatui kertaalleen. Olin pitkään miettinyt nopeamman palveluntarjoajan tonteille siirtymistä, mutta viimeistään siinä vaiheessa se oli tehtävä.

Pidän Käsityökekkereitä siis WordPress.org pohjalla, jossa maksan omasta palvelintilastani juuri sen verran, kuin te täällä käytte ja luette ohjeitani. Olen laajentanut sivustoani siis pikkuhiljaa, ja tällä hetkellä täällä näkyvät mainokset tuovat tuloja juuri sen verran, että saan palvelinmaksut maksettua. Toisaalta taas saan avoimen lähdekoodin WordPressin kautta tehtyä blogista ja sivuistani juuri sellaisen kuin itse haluan.

Viime vuoden puolella blogissa kävi yli 220 000 yksittäistä kävijää ja yli 530 000 sivulatausta. Jo se oli paljon, ja olin siihen hyvinkin tyytyväinen.

Tänä vuonna olette pistäneet jo paremmaksi. Pelkän ensimmäisen 3 kk aikana Käsityökekkereillä on käynyt 100 000 yksittäistä kävijää ja yli 420 000 sivulatausta. Se on huima määrä!

Kiitos! <3

Suosituimmat postaukset ovat liittyneet neuleisiin, ohjeisiin ja jopa kirja-arvosteluun. Suurin osatekijä ja kiittäminen kuuluu teidän lisäksenne myös Googlelle. Tammikuussa parin päivän salapoliisityön jälkeen selvitin mikä on Google Discover, ja miten olin sinne puolivahingossa päässyt.

Katso lisää tästä Seravon, eli palveluntarjoajani videosta. Seravon ansiosta sivustoni pysyy muuten nykyään pystyssä isommatkin ruuhkat. Maksan toki palvelinmaksuja nyt enemmän kuin aiemmin, mutta te taas saatte olla täällä ihan rauhassa ja omaan tahtiinne.

Käsityökekkerit Kevät 2020

Käsityökekkereiden verkkokurssit

Poikkeusajat ajaa meidät yrittäjät tekemään myös kaikenlaista uutta. Olen siirtänyt ja siirtämässä käsityökurssejani verkkokursseiksi, ja nyt käynnissä onkin ensimmäinen Käsityökekkerit Ompeluseura. Seurassa on mukavasti osallistujia, ja aion tehdä kurssista myös itse opiskeltavan kurssin.

Tämän johdosta Käsityökekkereillä siis tapahtuu koko ajan uutta. Teen samalla myös uusia ohjeita ja verkkokauppakin on hieman muuttumassa. Se toivottavasti tulee palvelemaan teitä vielä paremmin kuin aikaisempikin kauppa.

Nyt on hyvä aika liittyä mukaan Käsityökekkerit-uutiskirjeen tilaajaksi. Ilahdutan sinua sähköpostiin saapuvalla ja ohjelinkkejä sisältävällä kirjeellä noin 2-3 krt kuukaudessa. Voit liittyä tilaajaksi sivun alalaidan lomakkeella.


Käsityökekkerit somessa

Kuten jo aiemminkin, voi minua seurata paljon myös sosiaalisen median kanavissa. Tällä viikolla olen jakanut esim Instagramissa erittäin näppärän ohjeen hiusdonitsin ompeluun, keskustellut kanssanne Facebookissa kasvomaskeista ja Pinterestissakin näyttää käyvän mukava kuhina.

Tällä viikolla ilmestyi myös uusi Taito-lehti, josta löytyy ohjeeni Kasvisto-tilkkupeittoon.

Ihanaa kun olette täällä, poikkeustilasta huolimatta! <3

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *