Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ompelukurssi verkossa?

19.3.2020

Käsityökekkerti Ompeluseura

Kysyin instassani tässä joku päivä takaperin millaisia verkkokursseja lukijani kaipaavat. Yllätyksekseni suosituimmaksi nousi ompelun peruskurssi verkkokurssina. Ja koska nyt monilla on siihen aikaa työväenopistojen ollessa tauolla, onkin aika lanseerata ensimmäinen:

Käsityökekkereiden ompeluseura!

Ompeluseura järjestetään 24.3-13.4 verkkokurssina. Verkkokurssilla saat

  • Tukea ja apua ompeluusi
  • Ohjevideoita ja vastauksia kysymyksiisi
  • Ideoita ja vinkkejä ompeluun
  • Joka viikko uusi ompeluteema ja siihen liittyviä ohjevideoita
  • Paljon kierrätysvinkkejä ja ohjeita
  • Saat myös ompeluyhteisön
  • Ensimmäisenä uusimmat Käsityökekkerit-ohjeet ja videot koostetusti

Ompelukurssia varten tarvitset iloista mieltä, paikattavia vaatteita, ompelukoneen ja tai saumurin, vanhoja tai uusia kankaita joista aloittaa. Kurssilla saat kysyä, innostua, oppia uutta ja käyttää mielikuvitustasi.

Käymme läpi erilaisia tapoja ommella, muokata kaavoja, paikata ja korjata vaatteita, sekä vähän myös kuinka ottaa vaatteista kuvia somekanaviin. Sillä sehän se parasta on, ompelun lopputulosten jakaminen ystävien kesken! Kurssilla saat siis joka viikko uuden ompeluteeman, tai voit myös ommella juuri sitä mitä haluat.

Kurssi soveltuu aloittelijoille, mutta myös jo jonkin aikaa ommelleille. Tärkeintä on halu oppia uutta, sekä motivaatiota ompeluun. Kurssia varten tarvitset myös Facebook-tilin. Kuitin mukana saat linkin Ompeluseuran sivulle, johon kootaan kurssin aikana käytyjä asioita ja iso setti videoita. Saat siis kaikki videot ja tiedot kurssin jälkeen yhdestä kootusta paikasta!

Ompeluseuraa luotsaa käsityöalan ammattilainen, muotoilija ja kokoonparsija Veera Jussila, eli minä täällä ruudun tällä puolen.


Tämä on Ompeluseuran ensimmäinen verkkokurssi, ja jos se saa kovasti innostusta, muokkaan sitä varmaan myös tulevia kokoontumisiakin varten.

Kurssipaikkoja on siis rajoitetusti. Pääset Ompeluseuraan, kun ostat kurssin tästä. Maksun voi suorittaa kotimaisilla pankkitunnuksilla tai pankkikorteilla.

Tervetuloa mukaan!

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


Ompeluseura Myynti
Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?
2 kommenttia
    1. Joo tee tämä kurssi uudestaan!! 🙂 Olisi tarvetta, kun haluaisin oppia ompelemaan ja jostain tälläisestä saisi hyvän alun, niin ei tarvitsisi kaikkia asioita pohtia yksin

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.