-Supersuositut käsityöohjeet

Itse tehtyjä vauvalahjoja

pipo ja tumput vauvalle

Vietimme viikonloppuna taas rentouttavan päivän ystävien ja lasten kanssa, samalla juhlien ystävämme viimeisiä hetkiä raskautensa kanssa. Talomme täyttyi keskustelusta, lasten äänistä ja mukavasta yhdessä olemisesta. Uuden vauvan tulo kaveripiiriin on aina juhlan aihe, ja on ollut hienoa juhlistaa näitä iloisia tapahtumia yhdessä vuosien aikana. Tässä annankin vinkit itse tehtyihin vauvalahjoihin.

Mitä neuloa tai virkata vauvalle lahjaksi?

Yhteisen lahjamme lisäksi tein ystävälleni itse setin, jolla pärjää Suomen kesässä ihan hyvin vastasyntyneen kanssa. Jo aiemmin olen tehnyt lähipiiriin ja työkavereille syntyneille vauvoille peittoja, ja alla ohjelinkkejä vauvanpeittoihin.

  • Vauvanpeitto virkattuna
  • Helppo neulottu vauvanpeitto
  • Paloista neulottu peitto

Peiton lisäksi loistava vauvalahja on toki villasukat, ja niistä toki junasukat. Itse olen kokenut ne juuri parhaiksi pienillä vauvoilla ja vähän isommillakin, tai toisaalta myös ystäväni neulomat kantoliinasukat olivat mitä mainioimmat. Lue siis tästä ohje hieman muodistettuihin junasukkiin, jotka on neulottu varpaasta varteen.

Mitä ommella vauvalahjaksi?

Ompelun puolellakin on paljon vaihtoehtoja. Nyt ompelin omalla pipokaavallani pipon, sekä sen kaveriksi vielä kahdet tumput. Suosittua pipo-ohjetta voi varioida korvaläpällisellä pipolla, tai lukea alta vinkit muihin ohjeisiin. Pipon kangas on ostettu Verson Puodilta, ja junasukkien lanka on Austermann Steppia.

sateenkaarijunasukat
junasukat

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Saunatossut oman jalan mittojen mukaan

Kaupallinen yhteistyö, Pfaff Suomi Ompelukoneeni on ollut kotelossaan jo viikkoja. Pari viikkoa sitten sain kuitenkin kutsun Pfaffin bloggaajien tapaamiseen, jonne

Hellemekot sateisen kesän iloksi

  Pari viikkoa sitten ompelin itselleni ja IsoSiskolle hellemekot. Hellettähän tässä on pitänyt, mutta onneksi on neuleita joiden kanssa mekkoja

Monipuolinen Pipo Ohje

Kierretty resori, neuleohje

Katso video kuinka neulotaan kierrettyä resoria. Pienellä niksillä saat jatkossa napakan ja siistin resorin moniin paitaan, pipoon tai lapasiin!