Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Itse tehtyjä vauvalahjoja

27.4.2017

pipo ja tumput vauvalle

 

Vietimme viikonloppuna taas rentouttavan päivän ystävien ja lasten kanssa, samalla juhlien ystävämme viimeisiä hetkiä raskautensa kanssa. Talomme täyttyi keskustelusta, lasten äänistä ja mukavasta yhdessä olemisesta.

 

Yhteisen lahjamme lisäksi tein ystävälleni itse setin, jolla pärjää Suomen kesässä ihan hyvin vastasyntyneen kanssa. Jo aiemmin olen tehnyt lähipiiriin ja työkavereille syntyneille vauvoille peittoja, ja ohje sellaiseen löytyy virkattuna.

 

Nyt ompelin omalla pipokaavallani pipon, sekä sen kaveriksi vielä kahdet tumput. Näiden lisäksi neuloin junasukat, joista odottavalla äidillä ei vielä ollutkaan ylistäviä kokemuksia. Itse olen kokenut ne juuri parhaiksi pienillä vauvoilla ja vähän isommillakin, tai toisaalta myös ystäväni neulomat kantoliinasukat olivat mitä mainioimmat.

 

Pipon kangas on ostettu Verson Puodilta, ja junasukkien lanka on Austermann Steppia.

 

sateenkaarijunasukat

junasukat

Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.