| | | | | | | | |

Itse tehtyjä vauvalahjoja

pipo ja tumput vauvalle

Vietimme viikonloppuna taas rentouttavan päivän ystävien ja lasten kanssa, samalla juhlien ystävämme viimeisiä hetkiä raskautensa kanssa. Talomme täyttyi keskustelusta, lasten äänistä ja mukavasta yhdessä olemisesta. Uuden vauvan tulo kaveripiiriin on aina juhlan aihe, ja on ollut hienoa juhlistaa näitä iloisia tapahtumia yhdessä vuosien aikana. Tässä annankin vinkit itse tehtyihin vauvalahjoihin.

Mitä neuloa tai virkata vauvalle lahjaksi?

Yhteisen lahjamme lisäksi tein ystävälleni itse setin, jolla pärjää Suomen kesässä ihan hyvin vastasyntyneen kanssa. Jo aiemmin olen tehnyt lähipiiriin ja työkavereille syntyneille vauvoille peittoja, ja alla ohjelinkkejä vauvanpeittoihin.

  • Vauvanpeitto virkattuna
  • Helppo neulottu vauvanpeitto
  • Paloista neulottu peitto

Peiton lisäksi loistava vauvalahja on toki villasukat, ja niistä toki junasukat. Itse olen kokenut ne juuri parhaiksi pienillä vauvoilla ja vähän isommillakin, tai toisaalta myös ystäväni neulomat kantoliinasukat olivat mitä mainioimmat. Lue siis tästä ohje hieman muodistettuihin junasukkiin, jotka on neulottu varpaasta varteen.

Mitä ommella vauvalahjaksi?

Ompelun puolellakin on paljon vaihtoehtoja. Nyt ompelin omalla pipokaavallani pipon, sekä sen kaveriksi vielä kahdet tumput. Suosittua pipo-ohjetta voi varioida korvaläpällisellä pipolla, tai lukea alta vinkit muihin ohjeisiin. Pipon kangas on ostettu Verson Puodilta, ja junasukkien lanka on Austermann Steppia.

sateenkaarijunasukat
junasukat

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *