-Supersuositut käsityöohjeet

Pilvi-mobile

IMG_1483

IMG_1573

IMG_1485

 

Sukuun, ystäväpiiriin ja työyhteisöönkin on syntynyt vuoden aikana paljon vauvoja. On tarvinnut keksiä mukavia lahjuksia ja täytettä alkupaketteihin. Olen sekä ommellut että virkannut vauvanpeittoja, ja nyt talvella tein pari mobilea vauvoille.

 

Idea on siis helppo. Piirrä pilvi kankaalle, leikkaa kaksinkertaisena ja kaivele tilkkulaatikosta sopivia kankaita pisaroiksi. Toiseen mobileen ompelin vielä myös salaman ja sateenkaarenkin, ja kaikki on kiinnitetty pilveen puuvillanauhoilla. Lopuksi pilven ompelu, täyttö ja viimeistely käsin.

 

Mieheni harvoin kommentoi mitään ompelemiani tuotteita. Tällä kertaa jopa hän oli aidosti innostunut ideasta, ja kuulemma toteutuskin oli aika veikeä. Toivottavasti nämä pääsevät vauvaperheissä käyttöön, tai edes sisustukseen seinälle.

 

IMG_1563

IMG_1509

IMG_1560

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

2 thoughts on “Pilvi-mobile”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Tossukaava

Olen siis tehnyt tossuja. Olen nyt testannut niitä nahasta (kierrätetty kelpaa mitä mainioimmin) ja käytetyistä farkuista. Olen testannut pientä ja

Vinkit kaksoisneulalla ompeluun

Minulta kysytään paljon ompeluvinkkejä, ja ajattelinkin jakaa nyt vinkkini kaksoisneulalla ompeluun. Kurkkaa myös neulaopas. Mikä on kaksoisneula? Jos ei ole