-Supersuositut käsityöohjeet

Henkilöbrändäys ommellen #nakkikoru

PINGHelsinki

 

Parhaat ideat saapuvat yleensä naurun myötä. Vuosi sitten inspiroiduin, verkostoiduin ja sain uutta puhtia oman työni kehittämiseen PING Helsinki tapahtumassa. Saimme myös ystäväni Päivin kanssa aivan loistavan idean brändätä hänet, sekä toki Nakit ja Mutsi blogi siinä samalla.

 

Lupasin palata nakkien kanssa asiaan niin pian kuin mahdollista. Kokeilin virkkausta, neulomista ja vielä lisää virkkausta. Mikään niistä ei oikein tuntunut luontevalta, ja viimeistään siinä vaiheessa kun tämän kevään PING Helsinki ilmoitti taas tulostaan, tuli minulle kiire. Lopulta päätin ommella, olenhan minä ompelija ja se on omaa lajiani kaikkein eniten.

 

Kokeilin ruskeita, vaaleita ja lopulta ei minkään värisiä nakkeja. Ja lopulta se löytyi. NOSHin fasaanin sävyinen joustocollege oli kuin tehty nakkeihin. Ompelin kolme pitkää pötköä saumurilla, joita täyttelimme yhdessä lasten kanssa. Nakit saivat lisää muotoa vielä ompelukoneen neulan alla, ja vauhtiin ne pääsivät perjantaina. Tällä kertaa olin tapahtumassa omaan työhöni liittyen, en niinkään bloggaajana. Ja silti päivä antoi enemmän kuin uskalsin toivoa, myös itselleni henkilökohtaisesti.

 

ommellut nakit

Nakkikoru ja mutsi

 

Päivin persoonalla kokonaisuus voitti myös palkinnon toisena illan parhaana asuna. Enemmän siinä voitti kuitenkin henkilöbrändäyksen kokonaisuus, kuin pelkät nakit. Vaikka pakko sanoa, että parhaat vegaaniset nakit ne olivatkin. Kevyet, ilmavat, käsintehdyt lapsityövoimaa käyttäen, ja taatusti ainutlaatuiset.

 

Elämä on oikeasti aika juhlaa. Nakkeja, ystäviä, rakkautta ja potkaisuja perseelle. Rohkaisun sanoja, haleja ja yhdessä tekemistä. Kiitos nakit ja nakkitiimi!

 

(Ja vihdoin Blog Awards gaalaan on tullut harrastus-kategoria. Käythän siis ilmiantamassa Mehukekkerit ja muut suosikkiblogisi, jotta pääsemme juhlimaan käsitöiden sanomaa myöhemmin yhdessä!)

 

Mehukekkerit Veera

hotelliclarion

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Saavutetut unelmat

  Niinä päivinä kun on haasteellista töissä tai kotona, pohdin usein miten olen tännekin tilanteeseen päätynyt. Osa on sattumaa, osa

Vuoden 2019 luetuimmat

Olipa taas vuosi! Kirjoitin ja julkaisin Neulekekkerit-kirjan, olin uusi yrittäjä, tein ohjeita muillekin kuin suoraan blogiin, pidin kursseja ja remontoimme

Tossukaava

Olen siis tehnyt tossuja. Olen nyt testannut niitä nahasta (kierrätetty kelpaa mitä mainioimmin) ja käytetyistä farkuista. Olen testannut pientä ja