-Supersuositut käsityöohjeet

Henkilöbrändäys ommellen #nakkikoru

PINGHelsinki

 

Parhaat ideat saapuvat yleensä naurun myötä. Vuosi sitten inspiroiduin, verkostoiduin ja sain uutta puhtia oman työni kehittämiseen PING Helsinki tapahtumassa. Saimme myös ystäväni Päivin kanssa aivan loistavan idean brändätä hänet, sekä toki Nakit ja Mutsi blogi siinä samalla.

 

Lupasin palata nakkien kanssa asiaan niin pian kuin mahdollista. Kokeilin virkkausta, neulomista ja vielä lisää virkkausta. Mikään niistä ei oikein tuntunut luontevalta, ja viimeistään siinä vaiheessa kun tämän kevään PING Helsinki ilmoitti taas tulostaan, tuli minulle kiire. Lopulta päätin ommella, olenhan minä ompelija ja se on omaa lajiani kaikkein eniten.

 

Kokeilin ruskeita, vaaleita ja lopulta ei minkään värisiä nakkeja. Ja lopulta se löytyi. NOSHin fasaanin sävyinen joustocollege oli kuin tehty nakkeihin. Ompelin kolme pitkää pötköä saumurilla, joita täyttelimme yhdessä lasten kanssa. Nakit saivat lisää muotoa vielä ompelukoneen neulan alla, ja vauhtiin ne pääsivät perjantaina. Tällä kertaa olin tapahtumassa omaan työhöni liittyen, en niinkään bloggaajana. Ja silti päivä antoi enemmän kuin uskalsin toivoa, myös itselleni henkilökohtaisesti.

 

ommellut nakit

Nakkikoru ja mutsi

 

Päivin persoonalla kokonaisuus voitti myös palkinnon toisena illan parhaana asuna. Enemmän siinä voitti kuitenkin henkilöbrändäyksen kokonaisuus, kuin pelkät nakit. Vaikka pakko sanoa, että parhaat vegaaniset nakit ne olivatkin. Kevyet, ilmavat, käsintehdyt lapsityövoimaa käyttäen, ja taatusti ainutlaatuiset.

 

Elämä on oikeasti aika juhlaa. Nakkeja, ystäviä, rakkautta ja potkaisuja perseelle. Rohkaisun sanoja, haleja ja yhdessä tekemistä. Kiitos nakit ja nakkitiimi!

 

(Ja vihdoin Blog Awards gaalaan on tullut harrastus-kategoria. Käythän siis ilmiantamassa Mehukekkerit ja muut suosikkiblogisi, jotta pääsemme juhlimaan käsitöiden sanomaa myöhemmin yhdessä!)

 

Mehukekkerit Veera

hotelliclarion

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Äitienpäivä

Tänään olisi varmaan oikea päivä pohtia mitä äitiys minulle merkitsee. En kuitenkaan ole tänään pohtimistuulella, vaan pelkästään juhlamielellä. Kävimme perinteiseen

Pellavamekko kesään

Pellavamekot kuuluvat kesään. Juuri ennen edellisiä kesäjuhlia pari viikkoa sitten, ompelin itselleni simppelin kesämekon. Ihan täysin simppeli ommeltava se ei

Nokkosletut (ohje)

  Ostimme talvella pitkään haaveissa olleen valurautaisen blinipannun. Nimestään huolimatta olemme käyttäneet pannua kaikkeen muuhun kuin blineihin. Tuttavallisemmalta nimeltään lettupannu

Hellehatun kaava ja ompeluohje

Yksi kesän tärkeimmistä päähineistä on toki hellehattu. Sen lieri voi olla iso, kapea tai jotain siltä väliltä, ja sen voi