| | | | | |

Ohjeiden ja vaatteiden muokkaus

 

Tervetuloa #muokkausmarraskuu! Tässä kuussa saa siis muokata kaavoja, ommella vanhoja vaatteita uusiksi, korjata isoja ja pieniä reikiä, sekä kokeilla miltä ohjeiden muokkaaminen tuntuu. Tämän kaiken voi aloittaa toki rennosti kuten aina, ja edetä juuri itselle sopivin askelin.

Huomaan jo teissä, sekä vähän itsessänikin pientä turnausväsymystä #mehukekkeritkässävuosi haasteen tiimoilta. Tämä on ollut hieno vuosi, ja olette lähteneet haasteisiin mukaan suurella innolla. Teitä on sellaisia jotka olette ottaneet osaa joka kuukausi, ja heitä jotka ovat mukana vähemmän aktiivisesti. Kiitos siitä teille, on ollut mukava tehdä tätä yhdessä!

 

[wdi_feed id=”2″]

Nyt vuorossa on siis #muokkausmarraskuu. Se tarkoittaa sitä, että voit kaivaa liian pienet/isot kaavat ja muokata niitä oman maun mukaan, miettiä oma versio jostain ohjeesta tai keskittyä vaikka kierrätyskäsitöihin. Paikkaa, korjaa, muuntele ja muokkaa vanhasta uutta, sekin kuuluu #muokkausmarraskuu teemaan.

Hyvinä vinkkeinä tarjoan teille näin alkuun pari blogivinkkiä. Toivottavasti näistä on iloa, kun mietitte miten osallistutte tämän kuun teemaan.

 

Tehtaamo

Loistavia vinkkejä kaavanmuokkaukseen, kaavojen piirtämiseen ja itse tehtyihin kaavoihin. Kurkkaa tämä, jos vähänkin pohdit ompelutyön muokkaamista!

 

Villananna

VillaNannasta löytyy erinomaiset vinkit vanhan vaatteen uudistamiseen. Voit muokata paidasta hameen, pyyhkeestä tossut yms. Paljon lisää vinkkejä VillaNannassa!

 

Madame B.C

Kauniista blogista löytyy ihastuttavia vinkkejä esimerkiksi askarteluun, sekä paljon kierrätysaiheisia ohjeita ja teemoja. Muokkaa esimerkiksi korvakorut pienistä nahkatilkuista!

 

Hääräämö

Hääräämöstä löytyy kierrätysvinkkien lisäksi paljon myös ohjeita erilaisiin neulepintoihin. Yhdistele niitä omaan makuun, ja muokkaa siten itsellesi sopiva ohje vaikka sukkaan!

 

Punatukka ja kaksi karhua

Blogista löytyy paljon selkeitä ohjeita ja ideoita ompeluun ja muihin käsitöihin. Uusimpana esimerkiksi pupurepun ohje, jota voi varmasti muokata vielä omaan makuun sopivaksi!

 

 

Mehukekkerit ohjeista taas voisin suositella muokkausmarraskuuhun esimerkiksi

vanhasta t-paidasta virkattu kori
joulukalenteri
Tukuwool raitasukat
Neuleen aukileikkaus
Housujen ja leggingsien ompeluohje
Pääntien huolittelu framilonilla

 

Toivottavasti jaksatte vielä innostua #muokkausmarraskuu teemasta, ja näistä löytyy ideoita tämän kuun käsitöihin. Lisää siis #muokkausmarraskuu ja #mehukekkeritkässävuosi kuviisi Instagramissa, niin jaan niitä Mehukekkerit InstaStoriesissa vielä lisää.  Tulossa on toki myös muokkausohjeita lisää, ja toiveitakin niiden suhteen voi vielä esittää.

Iloisia käsityöhetkiä!

Similar Posts

6 Comments

  1. Kiitos mielenkiintoisista vinkeistä! Tehtaamon ohjeilla olenkin jo muokannut puseron perhoshihaiseksi ja piirtänyt rukkaskaavoja. Häätyypä tutustua noihin muihinkin. Kiitos Hääräämön linkkaamiseesta 🙂

    1. Tuntui, että siitä edellisestä listauksestani jäi niin paljon hyviä blogeja ja ohjeita pois, joten piti listata nyt vähän toisella tapaa 🙂 Kiitos myös sinulle hyvistä ohjeista!

  2. Kiitos hyödyllisistä vinkeistäsi! Aina en ole muistanut kiittää blogikirjoituksistasi. Olet ainutlaatuinen ihminen, kun jaksat jakaa taitojasi ja tietojasi kaikelle kansalle. KIITOS!

    1. Oi miten ihanat sanat, ja ilahduttavaa kuulla että ohjeista on ollut iloa ja hyötyä. Se ilo minullekin tulee, kun näen miten paljon niitä luetaan ja niiden avulla innostutaan taas käsitöistä. Kiitos Eeva! <3

    1. Wau, olet kyllä ollut ahkera haasteiden suorittaja. Kiitos paljon jälleen kerran osallistumisesta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *