| | | | |

Parhaat ja inspiroivat käsityöblogit

Kun nyt tässä #laatulokakuu hengessä olen listannut lanka- ja kangaskauppoja, pyydettiin minulta listausta myös käsityöblogeista. Ihan täydellisen listan laatiminen veisi aikaa monta päivää, saati myös sen päivittäminen jatkossa. Valitettavasti kun joku aina välillä lopettaa, ja onneksi myös uusia syntyy. Sen sijaan listasin omasta mielestäni top 10 inspiroivimmat käsityöblogit juuri nyt, syksyllä 2018.

Viimeisten vuosien aikana minulla on ollut suuri ilo tutustua toki myös muihin käsityöbloggaajiin. Heidän kanssaan on syntynyt myös ystävyyssuhteita, mikä toki ilahduttaa vielä paljon enemmän. On ollut ilo seurata toisten kasvua, ja toisten siirtymistä välillä myös muihin tehtäviin. Myös uusia tuttavuuksia on löytynyt tämän vuoden puolella, joten tervetuloa myös uudet käsityöbloggaajat!

 

Mehukekkerit-käsityöblogia voi seurata niin Facebookissa, Instagramissa, Bloglovinin kuin myös Blogit.fi-sivuston kauttakin. Tervetuloa uudet siis myös tänne, täällä jaellaan käsityöohjeita ja inspiraatiota, sekä puhutaan aina välillä myös käsitöistä yleisesti. Yleisesti käsityöblogeja kannattaa muuten seurata facebookin Käsityöblogit-ryhmän kautta.

 

Lisäksi haluaisin kutsua kaikki käsityöbloggaajat ja myös teidät lukijat yhteiseen tapaamiseen Tampereen Kädentaidot-messuille. Tapaaminen on lauantaina 17.11.2018 klo:14-15:30 seminaaritila Mars-huoneessa, joka sijaitsee 2 kerroksessa, portaat lähellä Arlanda-ravintolan sisäänkäyntiä. Nähdään toivottavasti siellä!

 

Omat käsityöblogi-suosikkini:

Missä neuloimme kerran

Neulisti suunnittelee ensinnäkin aivan mahtavia neuleita, mutta pitää toisekseen vielä blogia niiden tiimoilta. Jostain näyttää löytyvän myös aikaa neuloa muiden suunnittelemia neuleita, ja kuvatkin on otettu yleensä upeissa maisemissa. Neulisti on nouseva suunnittelijatähti, joka varmasti näkyy maailmallakin!

 

Hupsistarallaa

Käsityöblogien pioneeri, joka inspiroi minuakin yhä edelleen. Hupsistarallaan ideologia ei niin täydellisistä käsitöistä sopii minulle oikeina hetkinä vallan mainiosti, ja ihanan leikkisät ideat jaksavat innostaa kyllä vuodesta toiseen. Kiitos Terhi inspiraatiosta!

 

Muita Ihania

Kauniit kuvat ja harmoniset värit ovat Tiinan tavaramerkki, ja niitä jaksaa katsella kyllä vuodesta toiseen. Tiinan sukat ovat villinneet monia yhteisneulontaan, ja löytyypä ohjeita nyt jo kirjasta ja käsityölehdistäkin.

 

Sormustin

Kekseliäät kuvat, taitavat käsityöt ja yhtenäinen linjaus saivat minut koukutettua jokunen vuosi sitten. Kerran käytiin Sormustimen Annin kanssa jopa yhtä aikaa kangaskaupoilla, ja ostimme yllättävän samanlaiset kangassetit. Sielunkumppanuutta siis jollain tasolla, pakko olla!

 

Kototeko

Taitava Kototeko-blogin Sanna julkaisi juuri kirjankin, ja hänen blogissaan tehdään monipuolisesti erilaisia käsitöitä. Paljon vinkkejä kotiin, asusteisiin ja varsinkin ompelua aikuiseen makuun.

 

Pomada

Ajattelin joskus etten ole tilkkuihminen, mutta Pomadan blogia katsellessa toivoisin olevani tilkkuilija. Hänen taidokkaat tilkkutyöt valloittavat Instagramin kautta jo ympäri maailmaa, ja värien sommittelu on todella taidokasta ja hienoa rytmitystä. Aivan unelmaisen hienoja töitä!

 

Ruususuu ja Huvikumpu

Täältä löytyy tunnelmallista kodin ja perheen harmoniaa, jota itsekin välillä kaipaan. Kauniit kuvat ja herkulliset ruokaohjeet ovat ihana lisä käsitöiden rinnalle, joten tämä blogi on kotia rakastavan kokonaisuus!

 

Rakkaudella Henna

Ihanan valoisat kuvat ja blogin muutenkin rauhallinen tunnelma valloitti minut ihan vasta joku aika sitten. Tämä on minulle uusi blogi, jota on ollut ilo seurata myös Instan ja InstaStoriesin kautta.

Ihan oikea blogi?

Värikäs virkkuutaituri, joka pitää nyt myös omia kursseja! Siinä missä minä virkkaan pari kertaa vuodessa jotain pientä, on Johanna virkannut jopa auton sisustusta. Taidokasta työtä alusta loppuun, yhtä väri-iloittelua!

 

Susanna Winter

Tämä blogi on englanninkielinen, mutta sisältää kuitenkin todella paljon laadukasta ja hyvää tietoa esimerkiksi neulonnasta. Susanna on myös taitava suunnittelija, jonka mallit ovat suuressa suosiossa myös Suomen ulkopuolella.

 

No niin, mitkä ovat sinun suosikkisi? Nappaa haaste omaan blogiin, tai kerro alle kommentteihin!

Similar Posts

7 Comments

  1. Voi kiitos ihanainen <3 Tuttuja blogeja =) Melkeinpä samat löytyvät omalta listaltani tämän sun inspiroivan blogin lisäksi.

  2. Listassa oli pari ihan uutta mulle 🙂 Kivoja blogeja kaikki ja useimmat omassa lukulistassa myös.

  3. Kiitos vinkeistä! Aloittelevana käsityöblogistina olenkin haeskellut erilaisia seurattavia blogeja. Tässäpä tutustuttavaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *