| |

Kierrätetty joulukalenteri

IMG_9607

IMG_9613

 

Nyt marraskuun puolessa välissä on hyvä edes vähän vilkaista jo joulukuuhun. Tämän viikon kierrätysvinkkinä voimme muistella viime vuoden joulukuuta, mutta hieman eri vivahteilla. Kierrätyksessä kaikken parasta on kertaalleen kierrätetyn tuotteen uudellen kierrätys, ja projektin pitkä ikä. Mitä sitä nyt hyvää ideaa poista heittämään.

 

Viime vuonna ompelin perheelleni ensimmäisen oikean joulukalenterin. IsoSiskon kanssa opettelimme samalla numeroita, numerojonoja ja kärsivällisyyttä. Kalenteri syntyi farkkujen taskuista, ja se palveli tehtävänsä ensimmäisenä jouluna erittäin mainiosti. Ja kuten sanoin, hyvää on turha heittää pois ja näin ollen sama kalenteri jatkaa käytössämme tänäkin vuonna.

 

 

IMG_9614

IMG_9610

 

Kuulun Suomen ainokaiseen sukuhaaraan, jossa lapsille ei ole koskaan ostettu suklaakalentereita. En ole ostanut sellaista teini-iän angsteina enkä kotoa pois muutettuakaan, joten todellakin aion jatkaa samaa perinnettä myös lapsilleni. Kiittävät minua ehkä vasta 30 vuoden päästä, mutta kestän kritiikin. Niimpä tänäkin vuonna meidän on taas keksittävä mitä näihin luukkuihin laitetaan, ja tajusimme viime vuonna valmistautumisemme olleen vähän turhan heikoissa kantimissa. Edellisen illan keksimiset olivat turhan stressaavia, joten kunnostaudutaan edes siinä sitten tänä vuonna.

 

Jotta tekin saisitte jotain vinkkejä miten tehdä oma kalenteri, olen koonnut asiasta kuvia Pinterestiin. Niitähän voi tehdä erittäin monella tapaa, ja taskuihin voi sujauttaa vaikka palapelin palan joka päivälle jos ei muuta keksi. Me aiomme keksiä, joten siitä lisää tässä noin viikon kuluessa. Eli annan teille nyt aikaa väkertää se kalenteri, ja palaan niihin muihin vinkkeihin vielä myöhemmin 😉

 

 

Similar Posts

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *