| | | | | | |

Tukuwool raitasukat

tiimalasikantapaa

tukuwool-raitaiset-sukat

 

Tämän syksyn lankaihastukseni on ollut ehdottomasti Tukuwool Socks. Neuloin siitä sukat jo itselle ja lapselle, ja juuri ennen jouluaattoa sain valmiiksi sukat myös äidilleni. Lanka on ihana sekoitus rouheutta, pehmeyttä ja helposti neulottavaa. Niissä on luonnolliset värit, ja värikartta on niin herkullinen että olisi tehnyt jo heti alkuun ostaa kaikki.

 

Olen ostanut värejä lisää pienissä erissä. Nyt päädyin kolmeen väriin, ja näistä riittää langat hyvin vielä toisiin sukkiin tai lapasiin. Sukat on tehty jo aiemmin julkaisemallani ohjeella, ja siitä on vain jätetty kuviot pois, eli raidoitettu oman maun mukaan. Nämäkin sukat on aloitettu kärjestä molemmat sukat yhtä aikaa neuloen, ja kantapäähän on tehty tiimalasikantapää. Ohje siihen löytyy tämän samaisen linkin takaa.

 

Nyt vaan taas seuraavat projektit puikoille. Suosittelen seuraamaan töiden edistymistä Mehukekkerit Instagramin kautta. Mukavaa talvista viikonloppua!

 

raitasukat-kotimaisesta-langasta

ohje-tukuwool-raitasukkiin

tukuwool-sukat

Similar Posts

4 Comments

  1. Kauniit sukat kerrassaan. Mitähän meillä onkaan puikoilla kun tapaamme Knit and chatissa?

    1. Kiitos Laura! <3 Minä rakastan kaikkia Tukuwoolin värejä, pitäisi uskaltaa vain yhdistää vielä railakkaammin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.