| | |

Lapaset ohuesta langasta

lapanen-looppaamalla

lapaset-looppaamalla

 

Minulla pyöri pitkään muuton ohessa mukana vain yksi lankakerä ja puikot, ja kaiken sen sählingin ohella neuloin huomaamattani siis myös ohuet lapaset. Ei todellakaan mitkään mestariteokset, mutta tulipahan neulottua pitkästä aikaa lapaset. Ja vielä kaksi yhtä aikaa.

 

Huomaan etten ole vieläkään oppinut tulkitsemaan raidallisesta kerästä tulevaa neulekuvioita oikein, sillä oikeastaan tämäkään kerä ei sitten neuleena sytyttänyt. Peukalokiilan jälkeen unohdin tehdä pari silmukkaa lisää, ja näin sormien kohdalta lapaset jäivät hitusen liian kapeiksi. Sopivat kovilla pakkasilla kuitenkin hyvin toisten lapasten alle.

 

Neulon sukat nykyään lähes aina 2,5-3 puikoilla, ja ajattelin että ohuet lapasetkin olisivat kätevät. Huomaan kuitenkin näköjään pitäväni silti kirjoneulelapasista joissa on paksu tuntu. Ehkä näihin voisi neuloa toisen kerroksen suoraan päälle?

 

Silmukoita näihin tuli 54 silmukkaa, ja lankana ihanan pehmeä Austermann Stepp.

IMG_0757

ohuet-lapaset

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.