| | | | |

Neulekekkerit eri blogeissa

Neulekekkerit-kirja ilmestyi tosiaan elokuussa. Olen kiertänyt kirjan kanssa eri lankakaupoissa, ja vastaanotto on ollut aivan todella lämmintä ja mahtavaa.

Myös sosiaalisessa mediassa ja blogeissa Neulekekkeri-kirja on näkynyt paljon. Olenkin koonnut alle kaikki asiasta löytämäni arvostelut, jotta kirjan hankintaa vielä pohtiva voi saada kirjasta lisää tietoa.

Oma Neulekekkerit esittelyni löytyy sekä blogista, että myös videon muodossa. Kirjaa voi ostaa kirjakaupoista tai omasta verkkokaupastani.

Kuva Kototeko-blogista

Neulekekkerit muissa käsityöblogeissa

Te olette ihanasti ottaneet kirjan vastaan, ja tässä siis poimintoja Neulekekkerit-kirjan arvosteluista eri blogeissa ja kanavissa.

Kototeko-blogin arvostelu

Itsehän lähdin kirjailijan uralle osaksi myös Kototeko-blogin Sannan inspiroimana, joten oli aivan mahtava lukea hänen näkemyksensä kirjasta. Kirjasta nostettiin esiin pieneksi hitiksi nousseet Eripari-lapaset.


Lankarakkautta-blogissa

Lankarakkautta-blogissakin oli kiinnitetty huomiota kuviin ja paksuun mattapaperiin. Lisäksi blogin arvioissa kiiteltiin perusohjeita, joita tosiaan voi muokata aivan oman halunsa mukaisesti. Kiitosta tuli myös kirjan tekniikkaohjeista, joita ei tarvitse lähteä googlaamaan.


Sormustin-blogissa

Sormustin-blogissa oli ihanasti huomattu myös Neulekekkerit-kirjan ohjeet neuleiden huoltamiseen ja paikkaamiseen. Lisäksi täällä jo suoraan toivottiin vastaavaa neulekirjaa, mutta mallit aikuisille. Olisiko siihen oikeasti toiveita enemmänkin? 😉


Hupsistarallaa-blogin näkemys Neulekekkerit-kirjasta

Tässäkin tapauksessa, kun ystävä kirjoittaa arvostelun omasta kirjasta, oli nähtävissä tiettyä jännitystä ilmassa. Hupsistarallaa taas nosti esiin kirjan tunnelmakuvat, jotka eivät kaikki edes liity neulomiseen. Ihanaa, että niihinkin oli kiinnitetty huomiota!


Kuva Hupsistarallaa

Craft Candidate-blogissa

Teresan sain tavata Nurjassa, kun olin esittelemässä kirjaa. Siispä kirjan arvosteluun päätyi myös tuore kuva minusta ja kirjasta, ja tämä olikin ihana yllätys! Myös Teresa huomioi kirjan mahdollisuudet perusoppaana, mikä oli alunperin tarkoituksenikin. Ihana kuulla, että kirjalle on tarvetta, vaikka lapset ovat kasvaneet osin jo kokojen ohi!


Pirena-blogissa

Pirena oli nostanut omaksi suosikikseen Tuuli-huivin, mikä on myös todella näppärä ja moneen taipuva ohje. Toivottavasti siitä on iloa!


Punatukka ja kaksi karhua -blogissa

Punatukka ja kaksi karhua-blogissa käsitellään samalla myös paria muuta uutta käsityökirjaa. Olikin mainiota nähdä oma kirja uusimman Klompelompen vieressä, sekä lukea samalla molempien arviot. Kirjat on molemmat lastenneuleisiin, mutta silti aivan erilaiset kirjat. Käy vaikka kurkkaamassa 😉


Videolla Youtubessa:

Neuletarinoita erikoisjakso, jossa pelkästään Neulekekkerit-kirjan katsaus. Aivan ihana jakso! <3


Vaiheikas käsityöblogi, ja siellä myös vilahtaa Neulekekkerit-kirja!

Oletteko nähneet Neulekkekerit kirjan arvosteluja vielä muualla, niin linkkaan tähän lisää?


Neulekekkerit-kirjaa voi siis ostaa esim. Mehukekkerit-verkkokaupasta. Tällöin kirjaan saa myös omistuskirjoituksen.

Similar Posts

One Comment

  1. Katsoin Neuletarinoita ja pakko oli ostaa itsellekin tämä kirja! Tänään se tuli postissa ja kyllä tykkään kovasti. Kiva kokonaisuus, tykkään että ohjeistat myös villavaatteen huoltamista ja parsimista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.