| | | |

Lankakauppa Nurja

Aloitin pienimuotoisen kiertueen Neulekekkerit-kirjani tiimoilta, ja sain vierailla samalla myös Tampereen uudessa lankakaupassa, neulojien olohuone nurjassa. Ja kyllä, nimensä mukaisesti kyseessä tosiaan on kuin olohuone!

Olen itse ollut jo pitkään sitä mieltä, että kivijalkakaupat pärjäävät vain yhteisöllisyydellä. Ihmiset hakevat käsitöistä mielenrauhaa, rentoutta ja aivotonta työskentelyä, jota on myös kiva jakaa ystävien kanssa. Siksi tärkeintä onkin, että lankakaupasta saa sekä lankaa, että myös yhteisön ja olohuoneen. Nurja on tästä hyvä esimerkki tarjoamalla säännöllisen neuleillan keskiviikkoisin. Neuleilta on oiva tapa aloittaa uusi harrastus, tai käydä neulomassa ja tutustumassa sekä uusiin että vanhoihin tuttaviin.

Nurja onkin siis ajassa hyvin mukana. Se tarjoaa monipuolisen lankavalikoiman lisäksi itse takahuoneessa värjättyjä lankoja, paikan istua yhdessä ystävien kanssa ja myöhemmin myös erilaisia työpajoja ja kursseja. Tulossa on toki myös verkkokauppa, jotta me muuallakin lankoihin ihastuneet saisimme nauttia nurjan langoista.

Pehmeiden sohvien, levysoittimen ja lankojen lisäksi nurjasta saa siis myös vinkkejä neulomiseen. Siellä eletään aivan varmasti neulemuodin ajassa, ja toisaalta myös asiakkaiden toiveissa. Tarjolla on kotimaisia ja ulkomaisia neulekirjoja, asiakkaiden käyttöön tarkoitetut vyyhdinpuut, laadukkaimmat puikkovalikoimat ja lankoja moneen eri tarkoitukseen. Uskoisin myös lankavalikoiman muuttuvan ja kasvavan asiakkaiden pyyntöjen ja ostoskäyttäytymisen mukaan.

Itse kävin nurjassa esittelemässä Neulekekkerit-kirjaani. Sainkin tavata aivan ihania asiakkaita, katsella muiden rentoa neulomista kaupan sohvilla ja tutustua ihanan liikkeen kauppiaisiin.

Nurja sijaitsee siis Tampereen Kalevassa osoitteessa Ilmarinkatu 35, ja se on kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Ohi menee myös monta bussia. Kannattaa tarkastaa myös kaupan tapahtumakalenteri!

Aivan varmasti tulen vierailemaan nurjassa myös vielä myöhemin. Ehkä vielä jonkun kurssin merkeissä? 😉

ps. tämä ihana nurjan sukkalanka on nyt muuten arvontapalkintona Neulekekkerit-yhteisneulonnassa. Eikö olekin ihana!

Similar Posts

One Comment

  1. Kuulostaa kivalta paikalta! 🙂 Onko sinun tarkoitus käydä esittelemässä kirjaasi täällä Satakunnassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *