-Supersuositut käsityöohjeet

Lankakauppa Nurja

Aloitin pienimuotoisen kiertueen Neulekekkerit-kirjani tiimoilta, ja sain vierailla samalla myös Tampereen uudessa lankakaupassa, neulojien olohuone nurjassa. Ja kyllä, nimensä mukaisesti kyseessä tosiaan on kuin olohuone!

Olen itse ollut jo pitkään sitä mieltä, että kivijalkakaupat pärjäävät vain yhteisöllisyydellä. Ihmiset hakevat käsitöistä mielenrauhaa, rentoutta ja aivotonta työskentelyä, jota on myös kiva jakaa ystävien kanssa. Siksi tärkeintä onkin, että lankakaupasta saa sekä lankaa, että myös yhteisön ja olohuoneen. Nurja on tästä hyvä esimerkki tarjoamalla säännöllisen neuleillan keskiviikkoisin. Neuleilta on oiva tapa aloittaa uusi harrastus, tai käydä neulomassa ja tutustumassa sekä uusiin että vanhoihin tuttaviin.

Nurja onkin siis ajassa hyvin mukana. Se tarjoaa monipuolisen lankavalikoiman lisäksi itse takahuoneessa värjättyjä lankoja, paikan istua yhdessä ystävien kanssa ja myöhemmin myös erilaisia työpajoja ja kursseja. Tulossa on toki myös verkkokauppa, jotta me muuallakin lankoihin ihastuneet saisimme nauttia nurjan langoista.

Pehmeiden sohvien, levysoittimen ja lankojen lisäksi nurjasta saa siis myös vinkkejä neulomiseen. Siellä eletään aivan varmasti neulemuodin ajassa, ja toisaalta myös asiakkaiden toiveissa. Tarjolla on kotimaisia ja ulkomaisia neulekirjoja, asiakkaiden käyttöön tarkoitetut vyyhdinpuut, laadukkaimmat puikkovalikoimat ja lankoja moneen eri tarkoitukseen. Uskoisin myös lankavalikoiman muuttuvan ja kasvavan asiakkaiden pyyntöjen ja ostoskäyttäytymisen mukaan.

Itse kävin nurjassa esittelemässä Neulekekkerit-kirjaani. Sainkin tavata aivan ihania asiakkaita, katsella muiden rentoa neulomista kaupan sohvilla ja tutustua ihanan liikkeen kauppiaisiin.

Nurja sijaitsee siis Tampereen Kalevassa osoitteessa Ilmarinkatu 35, ja se on kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Ohi menee myös monta bussia. Kannattaa tarkastaa myös kaupan tapahtumakalenteri!

Aivan varmasti tulen vierailemaan nurjassa myös vielä myöhemin. Ehkä vielä jonkun kurssin merkeissä? 😉

ps. tämä ihana nurjan sukkalanka on nyt muuten arvontapalkintona Neulekekkerit-yhteisneulonnassa. Eikö olekin ihana!

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

1 thought on “Lankakauppa Nurja”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Video Ohje Varpaasta Varteen Kantapää Ohje

Varpaasta varteen sukan kantapää

Kuinka neulotaan varpaasta varteen aloitettuun sukkaan tavallinen kantapää? Käsityökekkereiden video- ja kuvallisilla ohjeilla onnistut varmasti, eikä sukan neulontasuuntaa huomaa valmiista sukasta.

Ompelijan joulukuusi

    Jokainen ompelija tarvitsee itselleen joulukuusen. Voi tehdä itse koristeet pienimmistäkin tilkuista, tai kiireen vallatessa tehdä vain yhden jouluisen

Ohjeiden ja vaatteiden muokkaus

  Tervetuloa #muokkausmarraskuu! Tässä kuussa saa siis muokata kaavoja, ommella vanhoja vaatteita uusiksi, korjata isoja ja pieniä reikiä, sekä kokeilla

Luomuisia t-paitoja miehelle

  Mieheni toivoi minun ompelevan hänelle pitkästä aikaa t-paitoja. Nyt toiveena oli nimenomaan punaiset t-paidat, ja vielä tietyn punaiset. Normaalisti