-Supersuositut käsityöohjeet

Neulekekkerit yhteisneulonta

Tervetuloa mukaan Neulekekkerit yhteisneulontaan!

Olette ottaneet Neulekekkerit-kirjan todella hyvin vastaan, kiitos siitä <3 Nyt syyskussa onkin siis aika neuloa kirjan ohjeilla. Lisään ihan lähipäivinä kuvat kaikista ohjeista myös Ravelryyn, josta voit käydä katsomassa malleja ja sitä mitä muut ovat niistä neuloneet.

Mehukekkerit-kauppa

Kirjaa voi muuten nyt ostaa myös aivan upouudesta Mehukekkerit-verkkokaupasta! Tulen lisäämään kauppaan myös muita ohjeita PDF-muodossa, jolloin jo blogista tutut ohjeet voi siis tulostaa tai vaikka antaa lahjaksi.

Kerään kauppaan jatkossa myös mahdollisia ompelusta ylijääneitä tuotteita, neulejuttuja ja muuta pientä myytävää. Kauppa toimii Holvi-verkkokaupan kautta, ja siellä toimii kaikki yleisimmät kotimaiset maksuvälineet. Mehukekkerit-kaupassa Neulekekkerit-kirja maksaa 30 €, jonka päälle tulee vielä 6 € toimituskulut.

Alla oleva linkki vie sinut suoraan verkkokauppaan.

Osta Neulekekkerit tapahtumista!

Kirjaa on mahdollista ostaa myös eri tapahtumista. Tällöin maksu onnistuu maksupäätteen avulla maksukorteilla. Nähdään siis seuraavissa tapahtumissa:

Yhteisneulonnan palkinnot

Yhteisneulontaan kuuluu toki aina myös arvonnat. Näin tälläkin kertaa, ja itse sain onnekkaana kumppaneiksi pari lankakauppaa. Arvon toki myös pari kirjaa kuukauden aikana Instagramissa, joten kannattaa laittaa Mehukekkerit-instagram myös seurantaan.

Palkintoina on luvassa 1 vyyhti Nurjan omaa lankaa (sävy minun valitsema), sekä 50 € lahjakortti Kässäkerho pompom kauppaan. Nämä arvotaan erikseen, eli voit siis voittaa joko minun valitsemaa lankaa, tai lahjakortin aivan ihanaan lankakauppaan!

Neulonnan ja arvonnan säännöt

Arvontaan voi osallistua vain julkaisemalla kuvan Neulekekkerit-kirjan ohjeella neulotusta neuleesta Instagramissa.

Kaikki yhteisneulontaan osallistuneet ovat myös mukana arvonnassa, kun neuleesta otettuun kuvaan (ei tarvitse olla lapsen päällä) on liitetty Instagramissa tunnisteet #neulekekkerit ja @mehukekkerit . Kuvan julkaistaakseen tilin pitää olla kaikille avoin.

Yhteisneulonta on käynnissä 1-30.9.2019. Arvonta suoritetaan tiistaina 1.10.2019 ja voittajille ilmoitetaan Instagramin yksityisviestillä. Palkinnon lunastaakseen voittajaan tulee saada yhteyttä viikon kuluessa, tai palkinto arvotaan toiselle voittajalle.

Jaan kuvia myös Mehukekkerit Storiesin puolella kaikkien muidenkin iloksi. Ja jos ohjeista on kysyttävää, vastaan toki mielelläni!

3 thoughts on “Neulekekkerit yhteisneulonta”

  1. Kirja tilattu, katsotaan mitä saan ekaksi puikoille… Ainakin kummitytölle voisi tehdä jotain joululahjaksi 😊

    Vastaa
  2. Kirja tilattu, katsotaan mitä saan ekaksi puikoille… Ainakin kummitytölle voisi tehdä jotain joululahjaksi 😊

    Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Taskullinen villatakki

  Olen jo jonkin aikaa haaveillut neulovani lapselle taskullisen neuletakin. Eikä mitä tahansa taskuja, vaan rennot taskupussit neuleen sisäpuolella, mieluiten

Kestonenäliinat

  Flunssakausi yllätti meidätkin, ja varsinkin lapset ovat kärsineet vuotavista nenistä. Tämä kolmannen viikon kierrätysvinkki onkin siis aiheeseen sopiva. Ihan

Liitutaulukuusi

    Blogiringin joulukalenterin vuoro napsahti taas tänne, ja toisena kuusivinkkinäni on myös varisematon kuusi. Löysin sattumalta askartelukaupasta kontaktimuovin näköisen