-Supersuositut käsityöohjeet

Neulekekkerit yhteisneulonta

Tervetuloa mukaan Neulekekkerit yhteisneulontaan!

Olette ottaneet Neulekekkerit-kirjan todella hyvin vastaan, kiitos siitä <3 Nyt syyskussa onkin siis aika neuloa kirjan ohjeilla. Lisään ihan lähipäivinä kuvat kaikista ohjeista myös Ravelryyn, josta voit käydä katsomassa malleja ja sitä mitä muut ovat niistä neuloneet.

Mehukekkerit-kauppa

Kirjaa voi muuten nyt ostaa myös aivan upouudesta Mehukekkerit-verkkokaupasta! Tulen lisäämään kauppaan myös muita ohjeita PDF-muodossa, jolloin jo blogista tutut ohjeet voi siis tulostaa tai vaikka antaa lahjaksi.

Kerään kauppaan jatkossa myös mahdollisia ompelusta ylijääneitä tuotteita, neulejuttuja ja muuta pientä myytävää. Kauppa toimii Holvi-verkkokaupan kautta, ja siellä toimii kaikki yleisimmät kotimaiset maksuvälineet. Mehukekkerit-kaupassa Neulekekkerit-kirja maksaa 30 €, jonka päälle tulee vielä 6 € toimituskulut.

Alla oleva linkki vie sinut suoraan verkkokauppaan.

Osta Neulekekkerit tapahtumista!

Kirjaa on mahdollista ostaa myös eri tapahtumista. Tällöin maksu onnistuu maksupäätteen avulla maksukorteilla. Nähdään siis seuraavissa tapahtumissa:

Yhteisneulonnan palkinnot

Yhteisneulontaan kuuluu toki aina myös arvonnat. Näin tälläkin kertaa, ja itse sain onnekkaana kumppaneiksi pari lankakauppaa. Arvon toki myös pari kirjaa kuukauden aikana Instagramissa, joten kannattaa laittaa Mehukekkerit-instagram myös seurantaan.

Palkintoina on luvassa 1 vyyhti Nurjan omaa lankaa (sävy minun valitsema), sekä 50 € lahjakortti Kässäkerho pompom kauppaan. Nämä arvotaan erikseen, eli voit siis voittaa joko minun valitsemaa lankaa, tai lahjakortin aivan ihanaan lankakauppaan!

Neulonnan ja arvonnan säännöt

Arvontaan voi osallistua vain julkaisemalla kuvan Neulekekkerit-kirjan ohjeella neulotusta neuleesta Instagramissa.

Kaikki yhteisneulontaan osallistuneet ovat myös mukana arvonnassa, kun neuleesta otettuun kuvaan (ei tarvitse olla lapsen päällä) on liitetty Instagramissa tunnisteet #neulekekkerit ja @mehukekkerit . Kuvan julkaistaakseen tilin pitää olla kaikille avoin.

Yhteisneulonta on käynnissä 1-30.9.2019. Arvonta suoritetaan tiistaina 1.10.2019 ja voittajille ilmoitetaan Instagramin yksityisviestillä. Palkinnon lunastaakseen voittajaan tulee saada yhteyttä viikon kuluessa, tai palkinto arvotaan toiselle voittajalle.

Jaan kuvia myös Mehukekkerit Storiesin puolella kaikkien muidenkin iloksi. Ja jos ohjeista on kysyttävää, vastaan toki mielelläni!

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.
Orvokkipelto Kaarrokepaita Kirjoneule Ohje

Käsityökekkerit 2020

Supersuositut käsityöohjeet kiinnostivat pandemian aikaan paljon. Mitkä olivat Käsityökekkerit-sivuston luetuimmat ohjeet, ja paljon sivuilla kävi lukijoita?

Lue lisää »

3 thoughts on “Neulekekkerit yhteisneulonta”

  1. Kirja tilattu, katsotaan mitä saan ekaksi puikoille… Ainakin kummitytölle voisi tehdä jotain joululahjaksi 😊

    Vastaa
  2. Kirja tilattu, katsotaan mitä saan ekaksi puikoille… Ainakin kummitytölle voisi tehdä jotain joululahjaksi 😊

    Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Roosa-nauha huutokauppa

  Oma kahden kuukauden kangasostolakkoni ei ihan pitänyt. Aika viimeisillä metreillä (!) sorruin kuin sorruinkin, ja tämän lupaa teille hyvää.

Vegaaninen puoloffee juhlapöytään

Tein ensimmäistä kertaa tätä banoffeen sukulaista lapsen syntymäpäiville jokunen viikko sitten. Laitoin silloin koristeeksi ja mauksi pakasteesta löytyviä punaviinimarjoja. Nyt

Mekko kesähäihin

    Tänä kesänä kävin kaksissakin kesähäissä. Ensimmäiset vietettiin maalaismaisemissa keskellä Helsinkiä, ja toiset sitten ihan oikeasti maalla. Kutsussakin jo