-Supersuositut käsityöohjeet

Uusi teemuki, kotimaista keramiikkaa

Olen kesän mittaan haaveillut uudesta teemukista. Sen tulisi olla tarpeeksi iso, miellyttää silmää ja näyttää hyvältä instakuvissa. Sen tulisi jotenkin sopia siis yhteen myös neuleiden ja kameran kanssa, olla vähän rouhea ja silti toimiva.

Etsin aina välillä kevään mittaan silmilläni kaupoista mukia, kunnes ystäväni huomautti minun kaipaavan paikallista keramiikkaa. Hän olikin oikeassa, sillä toki haluan aina tukea myös paikallisia yrittäjiä!


Elomessuilla vastaani osuikin Karoli-keramiikan mukit. Olin ihaillut näitä jo vuosi sitten Kädentaidot-messuilla, ja nyt tajusin oman mukini löytyneen. Vaihtoehtoja oli montakin, ja itse päädyin lopulta kuplien valloittamaan mukiin.

Karoli-tuotteet tehdään tässä ihan naapurissa, eli Tervakoskella. Näissä todella näkyy muotoilijan palava into keramiikkaan, ja nämä kestävät myös arkista käyttöä, kuten astianpesukonetta.

Tämä muki on ilahduttanut minua nyt jo pari viikkoa. Voi olla, että se tarvitsee vielä toisen aivan erilaisen mukin vaihtokaveriksi, joten jatkan paikallisen keramiikan tutkimista ja tarkkailua vielä syksyn ajan.

Ihania tee hetkiä!

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.
Orvokkipelto Kaarrokepaita Kirjoneule Ohje

Käsityökekkerit 2020

Supersuositut käsityöohjeet kiinnostivat pandemian aikaan paljon. Mitkä olivat Käsityökekkerit-sivuston luetuimmat ohjeet, ja paljon sivuilla kävi lukijoita?

Lue lisää »

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Satokauden huippu

  Tällä viikolla kesä on näyttänyt taas puolensa. Aurinkokin olisi ihan kiva, mutta tärkeintä kesässä on toki kotimainen sato. On

Vegaaniset Browniet Resepti

Taivaalliset vegaaniset browniet

Arjessa parhaimmat leivonnaiset syntyvät välillä silloin, kun kaivaa kaapista tarvikkeita ja miettii mitä niistä voisi syntyä. Käytämme mielellämme hävikkiruokaa hyväksi,

Klompelompe – Neuleita kaikkiin vuodenaikoihin

Kirja saatu arvostelukappaleena Gummerus Kustannukselta  Postaus sisältää myös *mainoslinkkejä   Tämän vuosikymmenen yhdet suosituimmat neuleohjeet ovat tulleet norjalaiselta kaksikolta, Klompelompelta.

Kierrätysfarkut ja jämäpaita

  Kesämekkoja on nähty tänä kesänä ilman sitä kesää, joten koulujen alkamisen kunniaksi viikon kierrätyshaasteena on vanhan kunnon farkku, sekä