| | | | | |

Uusi teemuki, kotimaista keramiikkaa

Olen kesän mittaan haaveillut uudesta teemukista. Sen tulisi olla tarpeeksi iso, miellyttää silmää ja näyttää hyvältä instakuvissa. Sen tulisi jotenkin sopia siis yhteen myös neuleiden ja kameran kanssa, olla vähän rouhea ja silti toimiva.

Etsin aina välillä kevään mittaan silmilläni kaupoista mukia, kunnes ystäväni huomautti minun kaipaavan paikallista keramiikkaa. Hän olikin oikeassa, sillä toki haluan aina tukea myös paikallisia yrittäjiä!


Elomessuilla vastaani osuikin Karoli-keramiikan mukit. Olin ihaillut näitä jo vuosi sitten Kädentaidot-messuilla, ja nyt tajusin oman mukini löytyneen. Vaihtoehtoja oli montakin, ja itse päädyin lopulta kuplien valloittamaan mukiin.

Karoli-tuotteet tehdään tässä ihan naapurissa, eli Tervakoskella. Näissä todella näkyy muotoilijan palava into keramiikkaan, ja nämä kestävät myös arkista käyttöä, kuten astianpesukonetta.

Tämä muki on ilahduttanut minua nyt jo pari viikkoa. Voi olla, että se tarvitsee vielä toisen aivan erilaisen mukin vaihtokaveriksi, joten jatkan paikallisen keramiikan tutkimista ja tarkkailua vielä syksyn ajan.

Ihania tee hetkiä!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.