-Supersuositut käsityöohjeet

Uusi teemuki, kotimaista keramiikkaa

Olen kesän mittaan haaveillut uudesta teemukista. Sen tulisi olla tarpeeksi iso, miellyttää silmää ja näyttää hyvältä instakuvissa. Sen tulisi jotenkin sopia siis yhteen myös neuleiden ja kameran kanssa, olla vähän rouhea ja silti toimiva.

Etsin aina välillä kevään mittaan silmilläni kaupoista mukia, kunnes ystäväni huomautti minun kaipaavan paikallista keramiikkaa. Hän olikin oikeassa, sillä toki haluan aina tukea myös paikallisia yrittäjiä!


Elomessuilla vastaani osuikin Karoli-keramiikan mukit. Olin ihaillut näitä jo vuosi sitten Kädentaidot-messuilla, ja nyt tajusin oman mukini löytyneen. Vaihtoehtoja oli montakin, ja itse päädyin lopulta kuplien valloittamaan mukiin.

Karoli-tuotteet tehdään tässä ihan naapurissa, eli Tervakoskella. Näissä todella näkyy muotoilijan palava into keramiikkaan, ja nämä kestävät myös arkista käyttöä, kuten astianpesukonetta.

Tämä muki on ilahduttanut minua nyt jo pari viikkoa. Voi olla, että se tarvitsee vielä toisen aivan erilaisen mukin vaihtokaveriksi, joten jatkan paikallisen keramiikan tutkimista ja tarkkailua vielä syksyn ajan.

Ihania tee hetkiä!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Vuoden kierrätysompelut

  Vuosi sitten annoin itselleni haasteen, ja vuonna 2015 tavoitteenani oli julkaista kerran viikossa jonkinlainen vinkki tavallisen talouden tekstiilien kierrättämiseen.

Nopeat perusvaatteet

Tässä kuussa olen pitkästä aikaa ostanut uusia kankaita vinon pinon. Yksi erä on jo leikelty ja ommeltu, ja vino pino

Ekaluokkalaisen käsityöinnostus

  Olen jo pitkään pelännyt käsityöläisen lasten kasvavan ilman suurta innostusta käsitöihin. Myönnän olevani myös hieman kankea päästämään lapsia ompelukoneen