-Supersuositut käsityöohjeet

Uusi teemuki, kotimaista keramiikkaa

Olen kesän mittaan haaveillut uudesta teemukista. Sen tulisi olla tarpeeksi iso, miellyttää silmää ja näyttää hyvältä instakuvissa. Sen tulisi jotenkin sopia siis yhteen myös neuleiden ja kameran kanssa, olla vähän rouhea ja silti toimiva.

Etsin aina välillä kevään mittaan silmilläni kaupoista mukia, kunnes ystäväni huomautti minun kaipaavan paikallista keramiikkaa. Hän olikin oikeassa, sillä toki haluan aina tukea myös paikallisia yrittäjiä!


Elomessuilla vastaani osuikin Karoli-keramiikan mukit. Olin ihaillut näitä jo vuosi sitten Kädentaidot-messuilla, ja nyt tajusin oman mukini löytyneen. Vaihtoehtoja oli montakin, ja itse päädyin lopulta kuplien valloittamaan mukiin.

Karoli-tuotteet tehdään tässä ihan naapurissa, eli Tervakoskella. Näissä todella näkyy muotoilijan palava into keramiikkaan, ja nämä kestävät myös arkista käyttöä, kuten astianpesukonetta.

Tämä muki on ilahduttanut minua nyt jo pari viikkoa. Voi olla, että se tarvitsee vielä toisen aivan erilaisen mukin vaihtokaveriksi, joten jatkan paikallisen keramiikan tutkimista ja tarkkailua vielä syksyn ajan.

Ihania tee hetkiä!

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Oodi Verson Puodille

  Olen aiemmin suunnannut kangasrahani yleensä sellaisiin nettikauppoihin, joiden suuri osa valikoimasta on luomupuuvillaista. Verson puotia on hehkutettu, ja nyt

Keksit purkissa (Blogiringin joulukalenteri)

  Tänä vuonna kun päiväkodin puolesta ollaan taisteltu yhdessä, kirottu päättäjiä, taivasteltu kolmevuotiaan uhmaa ja tilaajapäällikön sanavalintoja, koin velvollisuudekseni muistaa

Syksyn lapsi

Kaksi vuotta meni ihanan turhankin nopeasti. Siihen mahtui erikoin hyvä sunnuntaiaamiainen tuore vauva sylissä, vuoden mittainen kortisoonilla läträäminen, lääkäristä toiseen