| | | |

Neuletyön aloitus kärjestä tai työn keskeltä (video-ohje)

Olen innostunut neulomaan neliöitä. Tarvitsin kirjan kirjoittamisen jälkeen jotain aivotonta työtä, mutta jotain niin pientä, jonka voisi myös ottaa mukaan ja kuljettaa laukussa.

Jo pitkään lankakaapissa oli huudellut monta vuotta sitten ostamani Aade Loüng vyyhdit. Ne olivat 100% villaa, ja jotenkin mielessä kutkutteli peiton neulominen. Joko jollenkin vauvalle, tai omaan sohvan nurkkaan.

Aloin lopulta neulomaan neliöitä. Olisin voinut neuloa esim. 4 isoa neliötä, mutta päädyin neulomaan hitusen pienempiä. Näitä on nyt kasassa 16 kpl, ja se saattaa jäädä lopulliseksi määräksi.

Neliö syntyy neulotenkin hyvin keskeltä aloittaen. Jos osaa neuloa sukat kärjestä aloittaen, osaa neuloa myös tämän neliön. Ja jos ei osaa vielä kumpaakaan, tein teille ohjevideon avuksi!

Videolla kerron siis yksityiskohtaisesti ohjeet neliön neulomiseen. Näistä voi tehdä siis monta tilkkua, tai 1-4 isoa tilkkua. Voi neuloa värillisiä tällaisesta liukuvärjätystä langasta, kuvioita tai vaikka raitoja. Ihan mitä mieli vain keksii!

Minun peittoni on siis yhä kesken. Tajusin ettei minun ehkä kannata kirjoittaa siitä tarkempaa ohjessa, sillä tässähän se taisi jo tullakin? 😉

Luethan vielä myös ohjeet

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. Hei! Onko sinulla tietoa löytyykö kyseistä lankaa vielä myynnissä?

  2. Meneepä näppärästi pyöröpuikoilla, helpompi kuljettaa mukana kuin se vanha viiden puikon malli. Liukuvärjätty lank sopii hyvin työhön. Irmeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *