-Supersuositut käsityöohjeet

Mehukekkerit-kirja?

Nyt täytyy myöntää, että olen pitänyt sisälläni jo pitkään isoa salaisuutta. Se on ollut jo jonkin aikainen haaveeni, ja kirjoitin sen ensimmäistä kertaa tavoitteekseni kolme vuotta sitten.

Sittemmin siitä tuli iltaisin neulottava ja päivisin excelöitävä työni, josta olen halunnut kertoa teille pitkään. Ja nyt kun nimeni ja jopa kansikuvakin löytyvät kustantamon sivuilta, voin sen julkisestikin sanoa.

Kirjoitin siis kirjan!

Oikeastaan myös kuvasin sen. Neuloin myös aika paljon, sekä purin, excelöin ja suunnittelin. Lahjoin vähän lapsia kuvattavaksi, käsittelin kuvia ja kirjoitin.

Nyt tekstit ja kuvat käyvät läpi oikolukuprosessia. Ohjeita on testineulottu, hiottu uudelleen ja paranneltu. Sain kirjaan myös mitä parhaimman taittajan, jonka käsissä se saa kevään aikana vielä lopullisen muotonsa.

Kirjakauppoihin Neulekekkerit-kirja saapuu näillä näkymin elokuussa. Järjestän teille varmaan vielä jonkinlaisen ennakkotilaus-mahdollisuuden lähempänä kesää. Ja aivan varmasti paljastan kirjasta myös lisää heti, kun se valmistuu.

Niin, että neulotaanko yhdessä Neulekekkereiden kanssa syksyllä? 😉

Kuvausstudioni ennen lattiaremonttia.

10 thoughts on “Mehukekkerit-kirja?”

  • Jee, ihana kuulla! Arvelinkin, että tällaiselle voisi olla kysyntää. Onhan toki Klompelompet ja muut olemassa, mutta kotimainen on aina eri 😉

   Vastaa
 1. Huimaa, onnea Veera! Tämä pitänee ostaa mummulle lahjaksi niin lapsenlapset saa nauttia jäljestä. 😉😍

  Vastaa
  • Loistava idea! Sen voin kyllä paljastaa, että aloittelijallekin on luvassa kirjaan ohjeita. Eli jos itse innostuu neulomaan, niin kyllä sieltä löytyy niitä helppojakin ohjeita. Mutta ihana kuulla, että suunnitelma on jo valmiina 😉

   Vastaa
 2. Onnea kirjasta! Luojan kiitos, ettei se ole sukkakirja vaan jokin muu neulekirja, sillä suomalaisia sukkakirjoja on tullut aivan liikaa viime aikoina.

  Vastaa
  • Kiitos Linnea! Olen huomannut saman sukkakirjojen innostuksen, niitä tosiaan on ilmestynyt viime vuosina paljon. Minä halusin tehdä jotain muuta, ja mukava kuulla että muunlaisiakin neulekirjoja on kaivattu 🙂

   Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Tuubihuiviohjeita

Yhteistyössä LuovaStore, langat saatu Tuubihuiveja on montaa erilaista mallia ja materiaalia. Niitä voi neuloa, ommella, saada markkinointilahjana ja vaikka virkatakin.

Lapsen Huivipanta Päähuivi

Ommeltu huivipanta, ohje

Ohut ommeltu huivipanta sopii helteille ja muihin kesämenoihin, ja sen ompelee nopeasti tällä video-ohjeella ja kaavavinkkien kera.

Amaryllis vuoden jälkeen

  Olen oppinut sisustamaan kasveilla, vaikka joskus onnistunkin tappamaan kaverin ennen aikojaan. Viime vuonna ostin ensimmäistä kertaa Amarylliksen. Se kukki