| | | | | | |

Mehukekkerit-kirja?

Nyt täytyy myöntää, että olen pitänyt sisälläni jo pitkään isoa salaisuutta. Se on ollut jo jonkin aikainen haaveeni, ja kirjoitin sen ensimmäistä kertaa tavoitteekseni kolme vuotta sitten.

Sittemmin siitä tuli iltaisin neulottava ja päivisin excelöitävä työni, josta olen halunnut kertoa teille pitkään. Ja nyt kun nimeni ja jopa kansikuvakin löytyvät kustantamon sivuilta, voin sen julkisestikin sanoa.

Kirjoitin siis kirjan!

Oikeastaan myös kuvasin sen. Neuloin myös aika paljon, sekä purin, excelöin ja suunnittelin. Lahjoin vähän lapsia kuvattavaksi, käsittelin kuvia ja kirjoitin.

Nyt tekstit ja kuvat käyvät läpi oikolukuprosessia. Ohjeita on testineulottu, hiottu uudelleen ja paranneltu. Sain kirjaan myös mitä parhaimman taittajan, jonka käsissä se saa kevään aikana vielä lopullisen muotonsa.

Kirjakauppoihin Neulekekkerit-kirja saapuu näillä näkymin elokuussa. Järjestän teille varmaan vielä jonkinlaisen ennakkotilaus-mahdollisuuden lähempänä kesää. Ja aivan varmasti paljastan kirjasta myös lisää heti, kun se valmistuu.

Niin, että neulotaanko yhdessä Neulekekkereiden kanssa syksyllä? 😉

Kuvausstudioni ennen lattiaremonttia.

Similar Posts

10 Comments

  1. Jee, ihana kuulla! Arvelinkin, että tällaiselle voisi olla kysyntää. Onhan toki Klompelompet ja muut olemassa, mutta kotimainen on aina eri 😉

 1. Aivan mahtavaa! Ilman muuta neulotaan yhdessä! <3
  Onneksi olkoon! 🙂

 2. Huimaa, onnea Veera! Tämä pitänee ostaa mummulle lahjaksi niin lapsenlapset saa nauttia jäljestä. 😉😍

  1. Loistava idea! Sen voin kyllä paljastaa, että aloittelijallekin on luvassa kirjaan ohjeita. Eli jos itse innostuu neulomaan, niin kyllä sieltä löytyy niitä helppojakin ohjeita. Mutta ihana kuulla, että suunnitelma on jo valmiina 😉

 3. Onnea kirjasta! Luojan kiitos, ettei se ole sukkakirja vaan jokin muu neulekirja, sillä suomalaisia sukkakirjoja on tullut aivan liikaa viime aikoina.

  1. Kiitos Linnea! Olen huomannut saman sukkakirjojen innostuksen, niitä tosiaan on ilmestynyt viime vuosina paljon. Minä halusin tehdä jotain muuta, ja mukava kuulla että muunlaisiakin neulekirjoja on kaivattu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *