-Supersuositut käsityöohjeet

Pienen vessan tapetin vaihtaminen

Ennen remonttia
Tapetti ennen remonttia

Meillä on ollut viime aikoina remonttifiilis. Johan sitä kaksi vuotta tulikin asuttua, ja sinä aikana ehdimme vain vähän maalata seiniä. Tällä kertaa remontti alkoi siis yläkerran lattiasta, ja päätyi minun ja lasten loman aikana alakerran vessaan.

En suoraan sanottuna ollut kyseisen vessan tapetin ystävä koskaan. Tajusin sen jo ensimmäisellä kerralla talossa käydessäni, mutta kestin sitä kuitenkin siis jopa kaksi vuotta. Sen lisäksi että tapetti oli musta ja liian tumma, oli se vähän huonosti laitettu. Jostain syystä katseeni osuivat aina oven vieressä olleeseen kohtaan, joka oli liimattu noin 7 eri palasta.

Jälkeen
jälkeen

Uudeksi vessan tapetiksi valitsimme Borås Tapeterin lintutapetin. Tapetin nimi on Falsterbo Birds, väri 4024. Lintuja oli aiemmassakin tapetissa, mutta nämä ovat hitusen vaaleampia ja romanttisempia.

Olemme tykästyneet muutenkin Borås Tapeterin tapetteihin. Ne on aika helppo kiinnittää, niissä on paljon vaihtoehtoja ja niistä saa paikallisesta Värisilmästä halutessaan testiversion myös kotiin.

Alunperin koululainen olisi halunnut tämän tapetin huoneeseensa. Pohdimme kuinka pitkään hän mahtaa tykätä linnuista, vai olisiko nyt valittu kukkatapetti kuitenkin parempi. Lopulta päädyimme ottamaan molemmat, ja linnut sovittiin piristämään vessaa.

Mitään muuta remonttia vessaan ei tällä kertaa tehty. On kuitenkin jännittävää, miten paljon yksi tapetti kuitenkin muuttaa tilaa. Nyt aiemmin Metsänkylän Navetalta ostamani naulakko istuu siihen paremmin, ja pienestäkin tilasta tuli paljon avarampi. Ehkä jopa vähän liian romanttinenkin?

Lisää juttua uusituista lastenhuoneista on tulossa pian. Minä kuitenkin aion sisustaa vessaa vielä lisää kasveilla ja ehkä matollakin. Esim. Taito-lehteen tekemäni Laduilla-matto sopisi vessaan hyvin. Joko olette kurkanneet lehdestä sen ompeluohjetta? 😉

1 thought on “Pienen vessan tapetin vaihtaminen”

  1. Aivan ihana lintutapetti =) Tein oman kodin eteiseen myös itse tapetista lintuja, jotenkin ne saavat hyvälle mielelle =)

    Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Lasten kasvattaminen ruokailijoiksi

    Tällä viikolla huomasin selittäväni perheemme ruokailutapoja neuvolassa, sillä terveydenhoitaja vilpittömästi halusi tietää miten viisivuotias lapsemme ei nirsoile. Minulle

Mattokoukku

On ihana ajatella kuinka muistot kulkevat mukana menossa. Keskellä ympyrässä on paita, joka sai synnytysroiskeita sunnuntaiaamuna lähisairaalassa. Keskellä on myös

Paloista neulottu peitto, ohje

Haaveilin pitkään pienistä paloista neulotusta peitosta. Jostain sellaisesta, jota voisi tehdä pienissä osissa, sekä kantaa paloja mukana matkatyönä. Lopulta päätin