-Supersuositut käsityöohjeet

Ohuet merinovillasukat lapselle

neulomiskakku

merinovillaiset ohuet villasukat lapselle

merinovillasukat lapsen toiveesta

 

Isompi lapsi toivoi keltaisia villasukkia heti keltaisen ihanuuden nähdessään. Hän ei ehkä arvostanut ohutta pehmeää laatua samalla tavalla kuin minä, vaan mielessä oli villasukkasamistelu (mikä ihana sana!) äidin kanssa, sekä toki lempivärinä keltainen lanka. Kyseessä siis toki sama, minutkin ihastuttanut La Fee Fil.

 

Nopeat perussukat ovat parhaat. Taisi näihin mennä pari iltaa viikon aikana, yksi vihreä kokous ja yksi ilta ulkona terassilla lasten leikkiessä jäätelöbaaria. Kuvauskin onnistui paremmin kuin hyvin, toki sukkien ollessa juuri lapsen toiveiden mukaiset.

 

Nämä ihanan pehmeät ja ohuet villasukat on neulottu 2,75 mm puikoilla, ja silmukoita on 52 kierroksella. Lapsen jalan koko on noin 30-31. Neuloin nämä varpaista varteen, kaksi yhtä aikaa. Todella nopeaa ja näppärää, enkä yksivärisiä perussukkia muuten enää neulokaan.

 

Tätä ihanaa lankaa saa muuten nykyään Titityystä. Lanka on siis La Fee Fil, Fingering Double Gradient. Eli kerä, jossa liukuvärjäys menee tuplasti, jolloin siitä saa tosiaan samanlaiset sukat. Suosittelen suurella lämmöllä, 100g kerästä riitti siis aikuisten koon 37 ja lapsen koon 30 sukkiin. Kerä kuluikin aivan kokonaan loppuun, eli sukkia koko rahan ja langan arvosta!

 

ohuet villasukat lapselle

lapsen ohuet villasukat merinovillasta

villasukkaonnea ja rakkautta

unelmien pilvilinnoja

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.
Orvokkipelto Kaarrokepaita Kirjoneule Ohje

Käsityökekkerit 2020

Supersuositut käsityöohjeet kiinnostivat pandemian aikaan paljon. Mitkä olivat Käsityökekkerit-sivuston luetuimmat ohjeet, ja paljon sivuilla kävi lukijoita?

Lue lisää »

2 thoughts on “Ohuet merinovillasukat lapselle”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Banaanidelfiinit

  Viime viikolla juuri ennen viisivuotiaan kaverisynttäreitä silmiini osui Instagramissa banaanista muotoillut delfiinit. Nopeat, helpot ja silti niin hassun hauskat

Huivien ja hajatusten huhtikuu

  Huhtikuu alkoi lumisena, ja taitaa päättyä luonnon vihertämiseen. Puolisoani puraissut pihan kuopsuttaminen on tarttunut jo muuhunkin perheeseen, ja kotiloiden

Pehmolelun Ompeleminen Kirjan Tyypit

Kuinka ommella pehmoleluja?

Ompelin jo reilu vuosi sitten setin pehmoleluja empatianukeiksi Hämeenlinnan lastenkulttuurille, josta niitä toimitettiin kirjojen ja muiden tarvikkeiden kanssa päiväkoteihin. Nuket