| | | | | | | | |

Liukuvärjätyt sukat La Fee Fil langasta

keltainen teehetki

ohuet merinovillasukat

sukat la fee fil langasta

 

Olen rakastunut.

 

Siinä Neulefestareiden kojulla vielä mietin raaskinko sittenkään, kun on vähän hintavaa. Suolaisen kallista suoraan sanottuna. Mutta kun muutkin osti, oli minunkin pakko. Ja onneksi ostin, rakkaus syttyi heti kun aloitin neulomaan. Niin äärimmäisen pehmeää, kuin silkkiä sormien välissä!

 

Koimme yhdessä ilta-auringon Jyväsjärven rannalla. Siellä samassa paikassa lavatanssisalin vierustalla, missä join pari olutta liikaa 20 vuotta sitten ja päädyin juhannusyöksi kaverin lattialle. Nyt ihastuin lankakerään, silitin sitä hiljaa kyljestä ja nappasin salaa kuvia auringon laskiessa järven toiselle puolelle. Neuloin lisää kotona, kirjastossa ja kahvilassa. Illalla toisen rakkaan kyljessä odotin malttamattomasti värin vaihtumista lisää, ja suojelin kerää kissan kynsiltä.

 

auringonlasku ja la fee fil

Villa Marengissa

mainecoon 8kk

 

Tätä mahtavaa La Fee Fil lankaa kului lopulta 64 grammaa. Neuloin nämä varpaasta varteen. Kokoon 37 käytin 2,75 puikkoja ja jalkapohjassa 60 silmukkaa kierroksella. Lisäsin silmukoita pohkeeseen, ja taakse tein 1 x 1 resoria tiimalasikantapään yläpuolelle. Liukuvärjäys näkyy ihanan luonnollisena, kuin tummana aurinkona Jyväsjärven toisella puolen. Minun koon 37 sukissani väri ei ehtinyt vaihtua kokonaan, mutta en halunnut ihan polvisukkiakaan.

 

Otin nämä heti käyttöön, sillä miksi säästämään hyvää, kun siitä voi nauttia heti? Lapsi toivoi samasta langasta sukat itselleenkin, joten hän saanee omat rakkaussukkansa vaaleammassa sävyssä. Ei siis ollenkaan liian kallista, jos saa kahdet sukat 29 eurolla. Eikä ollenkaan liian kirpeän keltaista ilahduttamaan työpäiviä syksyn pimeydessä. Täydellinen valinta oikeastaan.

Pelkkää rakkautta!

 

resori kantapään yläpuolella

ohuet ihanat sukat merinovillasta

aurinkoiset sukat

keltaiset sukat merinovillasta

Similar Posts

8 Comments

  1. Kiitos, ja kiitos painostuksesta siinä tiskillä näiden kanssa. En olisi ostanut ilman teitä muita, joten hyvä ryhmäpäätös oli! 😀

  1. MInäkin yllätyin miten nopeasti sain korkattua festariostokset. Yleensä kaikki tällaiset heräteostokset jää aina pyörimään pussin pohjalle 😉

 1. Voi mikä tunnelma välittyy valokuvista. Niin kauniit sukat. Nyt on omalle hankintalistalle lisätty La Fée Fill.

  1. Kiitos Minna!

   Minä voin myöntää etten ollut kuullut kyseisestä langasta koskaan aiemmin, mutta niin vain hetkessä siitä voi tulla oma suosikki. Nyt jäi hieman harmittamaan etten kunnolla tutustunut muihin ulkomaisiin myyjiin, mutta ensi kesänä sitten 😉

  1. Voi kiitos Pipo-otus! 🙂 Nämä tosiaan tuovat iloa jalassa, ja toivottavasti tuovat iloa myös muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *