Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lankakauppa Titityy, lankahiplaajan taivas

5.11.2019

Lankakauppojen vakiokävijät ja suuruudenhullut kaikki tietävät Jyväskylän ihmeen, Titityyn. Minäkin tutustuin Titityyn valikoimiin vuosia sitten ensin Neulefestareiden kautta, ja hitusen myöhemmin kunnolla eräänä surullisena syksynä. Kävin kaupalla parikin kertaa haahuilemassa ja hakemassa lohtua, ennen kuin kävelin sairaalalle jättämään hyvästejä.

Titityy on siis luonut vanhaan kortteliin oman käsityötunnelmansa. Viereisissä myymälöissä myydään valmiita käsitöitä, ja Titityy on kaiken keskipisteenä. Sen alakerrassa toimii ravintola ja kahvila, ja kesäisin piha täyttyy varsinkin Neulefestareiden aikaan aivan uskomattoman hienosta ja yhteisöllisestä tunnelmasta.

Itse lankakauppa on siis laajentunut vuosien varrella. Nytkin sen päätuotteena on yhä langat, ja niitä löytyy monesta huoneesta. Yksi huone on sukkalangoille, ja ne muut taas muille ihanuuksille. Minä itse päädyn aina joko Titityyn omien Tukuwoolien puoleen, tai pehmoisten merinovillojen äärelle.

Lankojen lisäksi Titityystä löytyy toki paljon muutakin, mitä neuloja vain voi tarvita. On tarvikkeita joka lähtöön, sekä myös kasseja, mukeja, pinssejä, kirjoja ja ihan oikeasti neulonnassa tarvittavia apuvälineitä.

Kesän ja talven Neulefestareiden lisäksi Titityy taitaa olla alueellaan tunnettu myös neuleilloistaan. Onpa siellä järjestetty jopa yön yli nukkumista neulomisen hengessä, sekä kursseja ja muita tapahtumia.


Itse tilaan aika myös Titityystä säännöllisesti netin kautta. Paketit tulevat nopeasti, ja tarpeen tullen heiltä saa sähköpostilla neuvoa lankojen valintaan nopeastikin.

Nähdään siis Titityyssä viimeistään taas kesän Neulefestareilla? 😉

Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.