| | | | | | | |

Raiteet-pipo

 

On aika uuden pipo-ohjeen! Talveksi ja syksyksi pää kaipaa varsinkin kylminä aamuina pehmeää ja lämmittävää pipoa, jotain peräti sellaista pientä katseenvangitsijaa.

Raiteet-pipo on samaa sarjaa Raiteet-lapasten kanssa, ja se on myös samoin neulottu unelmaisen pehmeästä Hedgehog Fibres Merino DK langasta. Vaihtoehtoisia lankojakin voi toki käyttää, ja näihin sopii esim. Sandnesgarnin Merino Ull tai Novitan Cotton Wool.

Pipon ja lapasten juju on kämmenselällä kulkeva smokkimainen kuvio. Samaa sarjaa on tulossa vielä pipo, joten yhdessä nämä tekevät mainion setin. Tämä pipo on neulottu myös testineulojien kanssa, joten ohjetta on hiottu enemmänkin. Kiitos kaikille testineulojille!

Ohje on nyt siis Ravelryssa. Olisi mukava nähdä tästä kuvia lisää kun pääsette neulomaan pipoa. Kuvat voi merkitä Instagramiin tunnisteilla #raiteetbeanie tai #raiteetpipo. Iloisia neulomishetkiä!

 

Osta ohje Ravelrysta

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *