| | | | | | |

Sydänlapaset lapselle, ohjevinkki

 

Moni teistä varmasti muistaa, kuinka minusta tehtiin juttu talvella ilmestyneeseen Unelmien Käsityöt lehteen. Nyt lehden tekijöiltä on ilmestynyt uusi Sukat ja Lapaset ohjekirjanen, jota on saatavilla lehtihyllyiltä hyvin edulliseen hintaan.

Minä olen siis kirjoittanut lehteen Sydän-lapasten ohjeen, ja se löytyy lehden lopusta. Neuloin nämä noin vuosi sitten, ja nämä ovat siitä lähtien olleet molempien lasten suosikkilapaset. Kiitos taitaa kuulua pehmeälle Sandnes Garnin merinovillalle, sekä yllättävän hyvin istuvalle lapasmallille.

 

Oikeastaan voi myös sanoa, että näiden lapasten ohjeen innoittamana olen uskaltanut alkaa kirjoittamaan enemmänkin ohjeita. Osa on yhä tulossa blogiin, osa vähän muihin kanaviin. Pidetään siis puikot kilisemässä ja ompelukone työssään.

Ps. Sille ompelukurssilleni löytyy vielä pari vapaata paikkaa, joten vielä ehtii mukaan!

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *