| | | | |

Heijastin polkupyörään

 

Syksy on tosiaan täällä, ja on hankittava säihkettä vaatteisiin. Kun vaatteet on kunnossa, suosittelen huomioimaan myös liikkumisvälineet. Polkupyörä tarvitsee toki ensisijaisesti aina toimivan valon eteen ja taakse, mutta pyörää voi koristaa myös heijastimilla. Inspiraation tähän sain tällä kertaa Hääräämö-blogista.

Pyörän koristelu heijastimilla onnistuu parhaiten juuri oman maun mukaan. Itse ompelin ensin 2 cm leveää heijastinnauhaa puoliksi ja pujottelin sitä pyörän koriin kuvioksi. Nauha oli korin väleihin hitusen liian leveää, ja seuraavana päivänä kuviokaan ei oikein sopinut pyörän muuhun ilmeeseen.

 

Niinpä otin heijastinlankaa, ja leikkasin siitä 3 kpl noin 150 cm pitkiä nauhoja. Pujottelin ne kaikki kolme yhtä aikaa ison tylpän neulan avulla pyörän koriin. Tällä kertaa hain hieman ristipistomaista tunnelmaa. Saa nähdä olenko tähän käytössä kuinka tyytyväinen, vai tulenko korjaamaan myös tätä.

Se on kuitenkin varma, että nyt lapsi haluaa omaan koriin myös koristeita. Ja kyllä, sitä varten on onneksi #säihkesyyskuu!

Tee oma versiosi ja lisää kuva Instagramiin tunnisteella #säihkesyyskuu ja #mehukekkeritkässävuosi . Innolla odotan, millaisia kuvioita te keksitte.

 

Similar Posts

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *