-Supersuositut käsityöohjeet

Heijastin polkupyörään

 

Syksy on tosiaan täällä, ja on hankittava säihkettä vaatteisiin. Kun vaatteet on kunnossa, suosittelen huomioimaan myös liikkumisvälineet. Polkupyörä tarvitsee toki ensisijaisesti aina toimivan valon eteen ja taakse, mutta pyörää voi koristaa myös heijastimilla. Inspiraation tähän sain tällä kertaa Hääräämö-blogista.

Pyörän koristelu heijastimilla onnistuu parhaiten juuri oman maun mukaan. Itse ompelin ensin 2 cm leveää heijastinnauhaa puoliksi ja pujottelin sitä pyörän koriin kuvioksi. Nauha oli korin väleihin hitusen liian leveää, ja seuraavana päivänä kuviokaan ei oikein sopinut pyörän muuhun ilmeeseen.

 

Niinpä otin heijastinlankaa, ja leikkasin siitä 3 kpl noin 150 cm pitkiä nauhoja. Pujottelin ne kaikki kolme yhtä aikaa ison tylpän neulan avulla pyörän koriin. Tällä kertaa hain hieman ristipistomaista tunnelmaa. Saa nähdä olenko tähän käytössä kuinka tyytyväinen, vai tulenko korjaamaan myös tätä.

Se on kuitenkin varma, että nyt lapsi haluaa omaan koriin myös koristeita. Ja kyllä, sitä varten on onneksi #säihkesyyskuu!

Tee oma versiosi ja lisää kuva Instagramiin tunnisteella #säihkesyyskuu ja #mehukekkeritkässävuosi . Innolla odotan, millaisia kuvioita te keksitte.

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

2 thoughts on “Heijastin polkupyörään”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Erilaisia mekkomalleja

  Oi ihana #mekkotoukokuu! Tämä kuukausi on pyhitetty siis mekoille, tunikoille, vähän hameillekin, niin itselle, lapselle kuin vaikka lahjaksi. Kaivoin

Lapsen Huivipanta Päähuivi

Ommeltu huivipanta, ohje

Ohut ommeltu huivipanta sopii helteille ja muihin kesämenoihin, ja sen ompelee nopeasti tällä video-ohjeella ja kaavavinkkien kera.

Lämpimät neulemekot talveksi

    Normaalisti kaikkiin juhliin minulla on joku pakkomielle tehdä tytöille mätsäävät mekot. Tällä kertaa yritin pitää näppini kurissa, ja

Iso jämäkangasmatto

  Viikolla neljä on taas ommeltu ympyrää. Olen silpunnut vähän isompiakin tilkkuja, kironnut, tuhonnut kuusi ompelukoneen neulaa ja miettinyt mitä