-Supersuositut käsityöohjeet

Heijastin polkupyörään

 

Syksy on tosiaan täällä, ja on hankittava säihkettä vaatteisiin. Kun vaatteet on kunnossa, suosittelen huomioimaan myös liikkumisvälineet. Polkupyörä tarvitsee toki ensisijaisesti aina toimivan valon eteen ja taakse, mutta pyörää voi koristaa myös heijastimilla. Inspiraation tähän sain tällä kertaa Hääräämö-blogista.

Pyörän koristelu heijastimilla onnistuu parhaiten juuri oman maun mukaan. Itse ompelin ensin 2 cm leveää heijastinnauhaa puoliksi ja pujottelin sitä pyörän koriin kuvioksi. Nauha oli korin väleihin hitusen liian leveää, ja seuraavana päivänä kuviokaan ei oikein sopinut pyörän muuhun ilmeeseen.

 

Niinpä otin heijastinlankaa, ja leikkasin siitä 3 kpl noin 150 cm pitkiä nauhoja. Pujottelin ne kaikki kolme yhtä aikaa ison tylpän neulan avulla pyörän koriin. Tällä kertaa hain hieman ristipistomaista tunnelmaa. Saa nähdä olenko tähän käytössä kuinka tyytyväinen, vai tulenko korjaamaan myös tätä.

Se on kuitenkin varma, että nyt lapsi haluaa omaan koriin myös koristeita. Ja kyllä, sitä varten on onneksi #säihkesyyskuu!

Tee oma versiosi ja lisää kuva Instagramiin tunnisteella #säihkesyyskuu ja #mehukekkeritkässävuosi . Innolla odotan, millaisia kuvioita te keksitte.

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

2 thoughts on “Heijastin polkupyörään”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Neuleen steekkaus, aukileikkaus

Olen kevään aikana neulonut itselleni enemmän tai vähemmän neuletta. Aloitin neulomisen ylhäältä, ja neuloin suljettuna neuleena kokonaan ylhäältä alas. Näin

Lapsen housujen korjaus

Minua on odottanut jo pitkään housukasa, tarkalleen ottaen 8 rikkinäiset housut. Osa lapsien suosikkeja, osa saanut osumaa jo uransa alkuvaiheessa.

Lasten tietovisa ja Nuppuprint juhlamekko

Olen selkeästi ottanut uuden perinteen. Aiemmin mätsäsin lapsille samanlaiset juhlamekot, mutta nyt olen huomaamattani ommellut Nuppuprintin mekkoja juhlia varten. Tämä