| | | |

Erilaisia huivimalleja

No hei hoi #huivihuhtikuu! Keväiseen sesonkiin huivit sopivat kuin nenä päähän, ja oikeastaan Suomen oloissa huiveja voi käyttää huoletta koko vuoden. Huiveja on leveitä, pitkiä, shaaleja, ohuita, kapeita, pitsisiä, frillamaisia, helppoja, aikaa vieviä, raitaisia, nyplättyjä, neulottuja, virkattuja, ommeltuja ja kaikkea siltä väliltä. Niitä voi tehdä itselle, lapselle, puolisolle, lahjaksi tai vaikka nukelle.

Eli #huivihuhtikuu on mahdollisuuksien kuukausi!

 

Olen koonnut Pinterestiin huivikansion ihan tätä kuukautta varten. Sinne löytyy varmaan paljonkin uusia huiveja, sillä kuten sanoin, on niissä vain mielikuvitus rajana. Ja jotta kuukausi pääsee kunnolla vauhtiin, lisätkää kaikki kuvanne jälleen Instagramissa tunnisteilla #huivihuhtikuu ja #mehukekkeritkässävuosi

 

Aikaisempia huiviohjeita ja postauksia löytyy toki minultakin. On raitahuivi lapselle, huivi ommellen ja toki se tärkein, eli pipo huivin kaveriksi!

Miellyttääkö sinua siis pitsihuivi, raitahuivi, silkkihuivi, tuubihuivi vai ohut puuvillainen kolmiohuivi? Vinkkaa siis vaikka oma ohje kommentteihin, jos sinulla on mahtava huiviohje palvellut vuodesta toiseen, tai uusi ja uljas keväinen huiviohje. Ihanaa huivihuhtikuuta!

[fts_pinterest type=single_board_pins pinterest_name=mehukekkerit board_id=knitting-shawls pins_count=6]

 

[wdi_feed id=”5″]

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.