| | | | | | |

Tilkuista ommeltu raitapaita

 

Aiempi tilkkupaita herätti teissä paljon ihastelua. Toivottavasti se antoi sysäyksen #jämätammikuu haasteelle, ja tilkkulaatikoiden uusiin ulottuvuuksiin. Sehän ei kuitenkaan ollut ensimmäinen tilkkupaitani, jolla pääsin korkkaamaan jämäilyn. Ei tosiaan, vaan aivan ensimmäiseksi ompelin paidan raidoista.

 

Keräsin kasan raitoja, printtejä ja yksivärisiä, jotka vähänkään sopivat yhteen. Ja kuten jo kerroin aiemmin, ompelin tilkuista aivan uuden kankaan. Tämän jälkeen leikkasin siitä kaavat normaalisti ja ompelin paidan. Tähän paitaan ompelin vielä taskun, jotta paita ei näyttäisi ihan niin paljon yöpaidalta. Mutta en tiedä pelastinko sitä, lapsi nyt tuntuu pitävän tätä muutenkin.

 

 

Ei tässäkään siis vikaa. Mutta poikkilinjoja olisi ehkä kaivattu. Jotain hieman loppuun asti mietitympää sommittelua, vähän siis samaa kuin siinä yksiväristen kanssa. Vai olisiko tämä toiminut paremmin mustavalkoisilla raidoilla? Voisiko joku kokeilla? 😉

 

Kuten näkyy, en tässäkään välittänyt langansuunnista. Tikkaukset jätin tekemättä, ja pesuissa on silti kestänyt todella hyvin. Ihan hyvä paita siis tilkuista!

 

Similar Posts

4 Comments

  1. Wautsi, tykkään kovasti tuosta oranssitilkkuisesta paidasta! Minä olen myös ommellut uusia kankaita tilkuista. Kaikki jämäkankaat kannattaa kyllä käyttää.

  2. Sinulla on silmää värisommitteluun! Tosi hienot paidat! Ei tule ollenkaan sellainen vaikutelma, että ne on tehty tilkuista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.