-Supersuositut käsityöohjeet

Ompelun verkkokurssi joustaville materiaaleille – Ovi ompeluun

Olette pyytäneet paljon ompeluun liittyvää verkkokurssia. Moni ompelukurssi onkin jäänyt koronan vuoksi tauolle, kun taas harrastukselle kotona saattaisi olla hyvin aikaa . Jo keväällä 2020 järjestin ensimmäisen ompelun verkkokurssin, jota olen nyt muokannut ja hieman järkeistänyt palautteen pohjalta.

Onko sinulla ompelukone, jota haluaisit oppia käyttämään enemmän? Tai onko sinulla saumuri, jota et osaa käyttää?

Eli haluaisitko oppia ompelemaan joustavia kankaita ompelukoneella ja saumurilla?

Ompelukone Tilkkujen Ompeluun

Ovi ompeluun-verkkokurssin sisältö

Verkkokurssi suoritetaan Käsityökekkerit-verkkoalustalla. Sisällön voi suorittaa omassa tahdissa, eikä verkkokurssille ei ole päättymisaikaa. Eli pääset palaamaan verkkokurssin videoihin ja oppeihin myöhemminkin.

Ovi ompeluun-verkkokurssilla käydään siis läpi ompeluun liittyviä perusasioita. Kurssilla

  • opetellaan oman ompelukoneen ompeleita joustaville kankaille
  • harjoitellaan saumurin käyttöä ja lankojen vaihtamista
  • ommellaan asusteita video-ohjeilla
  • opitaan ompelemaan paita ja erilaisia pääntien tikkauksia
  • käydään läpi monia eri tapoja paikata joustavia vaatteita

Kurssilla saat siis innostuksen ompeluun. Kurssia varten tarvitset vain ompelukoneen. Mikäli sinulla on saumuri, opit myös sen käyttöä, mutta saumuri ei ole välttämätön. Kurssin tehtävistä selviää myös ompelukoneen ompeleilla, jos siitä vain löytyy joustaville materiaaleille tarkoitettuja ompeleita. Näitä ompeleita käydään lisää kurssilla.

Kurssin hinta on 25 €. Tämä sisältää 24% arvonlisäveron. Kurssilla saat siis 12 erilaista videota ohjeiden tueksi. Saat samalla myös paljon ohjeita ja neuvoja ompelun aloittamiseen. Pääset palaamaan verkkokurssille juuri silloin, kun se on paras hetki sinulle.

Ompelukurssin ostaminen

Kurssin voi ostaa Käsityökekkerit-verkkokaupasta. Verkkokaupassa toimii kaikki yleiset maksutavat VismaPay maksupalvelun kautta. Kassalla on automaattinen rekisteröinti. Tämä tarkoittaa, että onnistuneen maksun jälkeen verkkokauppa luo sinulle automaattisesti tunnukset ja Käsityökekkerit-sivuille tilin, jota kautta pääset osallistumaan kurssille. Tunnukset tulevat noin parissa minuutissa, joten odotathan rauhassa. Suosittelen tarkastamaan myös sähköpostin roskalaatikon, sillä valitettavasti joskus viestit eksyvät sinne.

Kurssin kaikki osiot on nähtävillä omani tilisi kautta, joten säilytä tunnukset itselläsi.

Saumurin Perustoiminnot Joustavien Ompelu

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Käsityöpiiri - Makeus

Käsityöpiiri

Kaipasin itselleni säännöllistä ompeluseuraa, mutta en halunnut maksaa työväenopiston kurssista joka ei sovi omiin aikatauluihin, tai jollaista voisin vetää itsekin.

Pellavamekko kesään

Pellavamekot kuuluvat kesään. Juuri ennen edellisiä kesäjuhlia pari viikkoa sitten, ompelin itselleni simppelin kesämekon. Ihan täysin simppeli ommeltava se ei

Kuinka piirtää neulekuvioita kännykällä

Saa säännöllisesti tiedusteluja miten voisi piirtää neulekuvioita, tai esim ristipistokuvioita. Jälkimmäiseen löytyy varmasti enemmän ohjelmia, ja myönnän tekeväni peruskuviot yhä