Sukkalahjakortti Tulostettava
| | | |

Sukkalahjakortti ja muut tulostettavat käsityölahjakortit

Olen kuullut huhua käsityöläisistä, jotka tekevät joululahjat pitkin vuotta jo valmiiksi. Sitten taas on meitä, jotka pari viikkoa ennen joulua mietimme, mitä tässä ehtiikään vielä neuloa tai ommella. Onneksi meille viime hetken käsityöläisille on myös helpot lahjat, eli lahjakortit!

Valmiiksi piirretty neulelahjakortit

Olen siis piirtänyt teille valmiiksi lahjakorttipohjia. Korttipohjista löytyy neljä eri vaihtoehtoa, ja osa näistä käyvät kyllä myös ompeluun. Varsinkin tuo paita on niin monikäyttöinen, että on vain omista taidoistasi kiinni, millä tekniikalla haluat sen valmistaa. Lahjakorttikuvat löydät tämän artikkelin lopusta.

Voit siis tallentaa kuvat omalle laitteellesi, ja tulostaa ne sen kokoisena kuin haluat. Toinen vaihtoehto on tulostaa valmiiksi sommittelemani A4-tuloste, jossa on kaikki lahjakortit kahdella eri sivulla.

Suosittelen tulostamaan lahjakortit vähän paksummalle paperille. Toinen vaihtoehto on tulostaa valkoiselle pohjalle ja liimata paperi sen jälkeen korttipohjalle.

Tulostettava Sukkalahjakortti

Tulostettava sukkalahjakortti

Eli haluaisitko antaa lahjaksi sukat tai muun neuleen? Tulosta tämä piirtämäni lahjakortti esim paksummalle pahville, ja anna lahjakortti lahjaksi. Näin lahjan saaja saa itse suunnitella juuri sellaiset sukat, kuin hän itse haluaa.

Suurin haastehan tässä on toki lahjansaajan mielikuvitus ja sinun neuletaidot. Minä olen antanut sukkalahjakortteja jo jonkin aikaa, kunnes sain eräältä 8-vuotiaalta takaisin todella vaivalla ja tarkkuudella piirretyt emoji-sukat. Näissä olikin miettiminen ja neulominen, mutta nekin kyllä onnistuivat.

Käsityöblogit joulukalenteri

Olemme jo vuosia tehneet Käsityöblogit-ryhmän kanssa joulukalenteria. Osallistun kalenteriin tällä artikkelilla ja lahjakorteilla. Edellinen luukku oli Tilkkureppu ja seuraava taas on Käsintehtyä ja kaunista. Kannattaa käydä lukemassa, sekä liittymässä myös FB-ryhmään.

Ohjeita lahjakorttien valmistamiseen

Tässä Käsityökekkereiden perusohjeita, joilla saat valmistettua osan lahjakorteista. Toki riippuen, kuinka vaikeita ja värikkäitä piirroksia saat joulun jälkeen takaisin 😉

Käsityölahjakortit Tulostettava

Similar Posts

5 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.