Teemuki Käsityökekkerit
|

Täysin uudistettu Käsityökekkerit

Uudistettu Käsityökekkerit

Tervetuloa uudistetuille Käsityökekkereille! Sivustojen sisältö muuttui täysin viimeisen parin viikon aikana, ja uusia ominaisuuksia on tulossa myös lisää. Nyt sivustolla on oma kauppa, uusia lomakkeita ja muita näppäriä toimintoja.

Vasta viime tammikuussa uusin Käsityökekkereiden nimen, palvelunhallinnan ja osoitteen. Satuin tekemään kaiken vielä niin hyvin, että tammikuusta lähtien teitä on käynyt täällä blogissa todella paljon. Miljoona sivulatausta puolessa vuodessa on todella huima määrä, kiitos!

Viime vuoden puolella perustin pienen verkkokaupan blogin rinnalle. Verkkokaupassa myin Neulekekkerit-kirjaani, sekä valmiita PDF-ohjeita ja kaavoja. Niitä onkin mennyt tasaisesti. Keväällä tuli aika, kun halusin tehdä myös ensimmäisiä verkkokurssejani. Selvittelin eri alustoja ja teknisiä toimenpiteitä niitä varten, ja lähes kaikki törmäsi siihen, ettei minulla ollut sivuston sisällä omaa verkkokauppaa.

Käsityökekkerit Logo Sakset Pieni

Asia jäi kytemään mieleen. Suunnittelin lisää verkkokursseja, ja pidinkin jo ensimmäisen sellaisen hyödyntäen muita kanaviani. Jäin kuitenkin miettimään omaa sivuille saatavaa verkkokauppaa. Kesän alussa tajusin, että voin käyttää lomani sivuston uudistamiseen. Halusin tehdä tämän itse alusta loppuun, vaikka varmasti olisin saanut nopeammin sivuston käyttöön ulkopuoliselta tilattuna. Nyt olen kuitenkin tyytyväinen, että kuuntelin omaa tahtoani. Tästä tuli juuri minun näköiseni, ja olen onnessani että tämän aivan itse aikaan.

Sivusto on siis tehty samalle WordPress-alustalle kuin aiemminkin. Piirroskuvat on piirtänyt ystäväni Kiira Koivunen Mene Creativesta, ja kuvat tulevat suoraan Käsityökekkerit-logosta. Samoin kuin kaikki sivustolla käytettävät värit. Näillä sain sivuille yhtenäisen ja silti juuri Käsityökekkereiden näköisen ilmeen, joka sopii tunnelmaan oikein hyvin.

Valikko ja etsi-toiminnot käyttöön

Tiesin jo itsekin, että sivusto on kasvanut jo ulos aiemmista toiminnoistaan. Te haluatte lukea ohjeita, ja myös minä huomasin ettei niitä löydä enää kovinkaan luontevasti vanhan ilmeen valikoista. Siispä tein täysin uuden, ja toivottavasti myös toimivamman valikon jo heti otsikon alle. Mobiilissa sinulle näkyy kolme viivaa, ja siitä painamalla avautuu näkymä myös blogin eri teemoihin, eli kategorioihin. Eikö olekin kätevää?

Toinen paljon suosittu toiminto on ollut ETSI-palikka. Eli blogin sisäinen etsintätyökalu, jolla voi etsiä juuri omilla hakusanoilla sivuston sisällä olevia ohjeita. Minäkin käytän tätä usein, joten siksi sekin löytyy nyt heti alusta, mutta myös etusivun keskeltä ja lopusta. Eli jos haluat etsiä ohjeita tai inspiraatiota, kokeile mitä löydät!

Käsityökekkerit Valikko

Käsityökekkerit-kauppa

Nyt sivuston sisältä löytyy myös se kauppa. Uusia ohjeita on tulossa vielä tällä viikolla, ja myös kursseja on tulossa lisää syksyn aikana. Kurssitoimintaa kehitän kunnolla myös tulevien opintojenikin myötä, joten niitä on tulossa jos jonkinlaista. Toiveita niihin liittyen saa toki aina myös antaa, ja kuuntelen toiveita mielelläni. Maksutoiminnot voi suorittaa kotimaisilla pankkitunnuksilla, ja korttimaksut ovat tulossa myös.

Uusina toimintoina on myös palautelomakkeet. Eli jätä viestiä suoraan sivujen kautta!

Samoin voit yhä liittyä uutiskirjeen tilaajaksi tämänkin sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella. Jos jotain oleellista jäi puuttumaan, niin kuulen mielelläni. Ihanaa, kun saavuit, ja toivottavasti viihdyt pitkään!

Käsityökekkerit Logo Muki Pieni

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *