-Supersuositut käsityöohjeet

Käsityökekkerit-uutiskirje

Haluaisitko saada säännöllisesti käsityövinkkejä ja -ohjeita sähköpostiisi? Tai tietoa uusista käsityötarvikkeista, uutuuksista ja alan muista kuohuttavista aiheista?

Minulta on jo jonkin aikaa toivottu omaa uutiskirjettä. Nyt sellainen on mahdollista tilata, ja lupaan lähettää uutiskirjeen noin 2-3 krt/kk. Ensimmäinen uutiskirje ilmestyy vielä helmikuun puolella.

Uutiskirjeet tulevat siis keskittymään Käsityökekkereiden uusimpiin tai suosituimpiin ohjeisiin, uusiin tuleviin malleihin ja muihin vinkkeihin. Kerron myös tulevista kursseista, tapahtumista ja verkkokauppani uusista tuotteista. Tarjoan uutiskirjeeseen myös mainostilaa yhteistyökumppaneille, eli joskus sinne saattaa tulla käsityöaiheisia tarjouksiakin.

Miten tilata Käsityökekkerit-uutiskirje?

Kirjoitan uutiskirjeet itse, eikä sähköpostiosoitteita käytetä muuhun markkinointiin. Se löytyy myös sivupalkista, joka mobiilissa näkyy aina postausten lopussa. Lisään ilmoittautumislinkin myös suosituimpiin ohjeisiini.

Eli tilaa uutiskirje alla olevalla lomakkeella:

  • Kun olet tilannut uutiskirjeen, vahvista se saamasi sähköpostilinkin kautta.
  • Tarkasta myös roskapostisi, sillä ensimmäisellä kerralle kirje saattaa eksyä sinne.
  • Kun vahvistus on tehty, saat jatkossa uutiskirjeen.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Tehdään siis käsitöitä jatkossakin yhdessä!

Sukan Kantapää

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Neulottu T Paita Ohje Pellava

Neulottu kesäpaita lapselle

Neulottu lyhythihainen paita on ohut, ja valmistuu yllättävän nopeasti lapsen kesäkäyttöön. Tässä ohjeessa on monta eri kokoa eri ikäisille lapsille, kannattaa kokeilla!

Näyttävä keksilinna ja arvonta!

    Kesäjuhlissa kakku kaipaa välillä jotain uudistusta, ja varsinkin lastenjuhliin keksilinna toimii loistavasti kakun korvikkeena. Keväällä saimmekin haasteeksi tehdä