-Supersuositut käsityöohjeet

Tervetuloa Käsityökekkereille!

Olen blogannut jo yli 10 vuotta. Se alkoi ensin harrastuksesta ja perheen lemmikeitä kuvaten. Aika pian muutin bloggeriin ja perustin kodin raskausvatsalle, odottamiselle ja vauvaperheelle. Mutta kuten aina, ne vauvatkin kasvavat, ja käsityöt saivat lisää valtaa blogissa.

Mehukekkereitä taas kesti noin kuusi vuotta. Ihanat kuusi vuotta! Rakensin blogin itse wordpressiin, enkä tiennyt mitään mistään lisäosista, sivupohjista tai hädin tuskin googleoptimoinnistakaan.

Nyt kuitenkin toissapäivänä tein itse uudelleenohjaukset tälle uudelle sivulleni. Paljon pientä fiksattavaa ja korjailtavaa löytyy edelleen. Aluksi ongelmaksi noussut SSL-sertifikaattikin saatiin parin päivän jälkeen vihdoin kunnolla toimimaan.

Uusi nimi kuvastaa toimintaa

Enää mietin, miksi en älynnyt ottaa Käsityökekkerit nimeä heti käyttöön. Se kuvastaa nimittäin enemmän minua, kuin mitä Mehukekkerit ikinä kuvasti.

Tärkeimpänä syynä uudelle nimelle olikin itseni ja yritykseni selkeyttäminen. Kun myyn osaamistani käsitöissä, on tärkeää että nettisivuni ja muut sosiaalisen median kanavani kuvaavat tätä myös nimen kautta. Ja nyt näin on, sillä myös nimet sosiaalisen median kanavissa on vaihdettu Käsityökekkereihin.

Olen käsitöiden rakastaja, mutta ne voi aina tehdä omalla tavallaan. Käsitöistä saa innostua, niitä saa vihata, niiden kanssa saa juhlia ja kekkeröidä. Saa meluta, kuunnella musiikkia, syödä hyvää ruokaa ja paikkailla vähän vanhaa.

Ja mitä parasta, kuten kekkereillä yleensäkin, niin myös Käsityökekkerit on parhaat yhdessä.

Käsityökekkerit vuonna 2020?

Jatkossa luvassakin on siis paljon uusia ohjeita ja käsityövinkkejä. Minulta voi tilata myös omia ohjeita tai kursseja, sekä pidän myös lyhyempiä työpajojakin.

Tämä blogi tulee siis keskittymään yhä enemmän käsitöihin, tekstiilien huoltamiseen, korjaamiseen ja muihin kädentaitoihin. Toivottavasti saan mukaan myös jonkin verran yhteistyökumppaneita, jotta voin jatkossakin tarjota ohjeita ilmaiseksi teille lukijoilleni. Olen vakavasti harkinnut myös uutiskirjeiden aloittamista, ja siitä varmasti lisää vielä myöhemmin.

Vanha sivusto ei siis enää päivity. Suosittelen vaihtamaan mahdolliset kirjanmerkkisi uudelle sivulle. Voit myös seurata Käsityökekkereitä jatkossakin seuraavasti:

Tehdään yhdessä käsitöitä Käsityökekkereillä!

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

1 thought on “Tervetuloa Käsityökekkereille!”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Jumppatossut

  Välillä käy niin, ettei suutarin lapsilla ole kenkiä tai ompelijan lapsella tossuja. Kuulemma jumpassa pitää olla tossut, kun kaikilla

#housuhelmikuu päättäjäiset

  Oliko #housuhelmikuu haasteellinen? Mitä kaikkea ehdit tekemään, vai jäikö tällä kertaa tavoite saavuttamatta? Minä tein kuun alussa housut itselleni,