-Supersuositut käsityöohjeet

Mestaritekijä, käsityöläisten oma sarja

Televisiosta on nähty jo ties mitä ammattikuntia ja niiden välisiä kilpailuja, ja keväällä 2020 meitä käsityöläisiäkin hellitään. Meille käsityöläisille on siis tulossa kauan odotettu oma sarja!

Mestaritekijä

Pari viikkoa sitten julkistettiin uuden Mestaritekijä-sarjan infoa. Sarjassa kilpailijat käyvät läpi eri materiaaleja ja tekniikoita, ja lopuksi jäljelle jää se paras Mestaritekijä.

Sarja pohjautuu amerikkalaiseen Making it-formaattiin, josta juontajat ovat saaneet mm. Emmy-ehdokkuudet. Suomessa sarjaa tulee juontamaan iki-ihana raivoneuloja Antti Holma.

Itseäni toki heti mietitytti onko sarjassa ketään tuttua. Sarjan kilpailijat paljastetaan keväällä, mutta ilmeisesti jo nyt he voivat kyllä paljastaa jos näkyvät sarjassa. Tuomarina toimii Ihana-lehdestäkin tuttu Kaarina Korventaka. Lisäksi tuomareina on mukana aina myös vierailevia tuomareita, joilla ei kuulemma kaikilla ole käsityötaustaa. Tämä tuo sarjaan mielenkiintoisen ulottuvuuden.

Sarjaa tullaan näkemään TV5:llä ja DPlayssä keväällä 2020.

Tässä vinkkiä ja esimakua rapakon toiselta puolelta.

Ja uskaltaako joku jo tunnustaa näkyvänsä sarjassa 😉

1 thought on “Mestaritekijä, käsityöläisten oma sarja”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Paloista neulottu peitto, ohje

Haaveilin pitkään pienistä paloista neulotusta peitosta. Jostain sellaisesta, jota voisi tehdä pienissä osissa, sekä kantaa paloja mukana matkatyönä. Lopulta päätin

Heinäpoluilla Laukku Pinta

Heinäpoluilla-laukku

Ompelin ison laukun ryijytekniikkaa hyödyntäen. Nyt laukku on myynnissä verkkokaupassani!

Neulefestarit 2018

  Olen huomannut, että kesäviikonloppuihin on hyvä saada perinteitä. Tällä kertaa päätin tehdä Jyväskylän Neulefestareista oman kesäni perinteen, joten suuntasin

Laskoshame

Huomaan juurtuvani tapoihini, ja vaatekaappini sisältöön. Käytän liikaa farkkuja, vaikka hame voisi sopia jopa työkäyttöönkin. Kun sain mahdollisuuden kokeilla Puhde-Puodin