-Supersuositut käsityöohjeet

Mestaritekijä, käsityöläisten oma sarja

Televisiosta on nähty jo ties mitä ammattikuntia ja niiden välisiä kilpailuja, ja keväällä 2020 meitä käsityöläisiäkin hellitään. Meille käsityöläisille on siis tulossa kauan odotettu oma sarja!

Mestaritekijä

Pari viikkoa sitten julkistettiin uuden Mestaritekijä-sarjan infoa. Sarjassa kilpailijat käyvät läpi eri materiaaleja ja tekniikoita, ja lopuksi jäljelle jää se paras Mestaritekijä.

Sarja pohjautuu amerikkalaiseen Making it-formaattiin, josta juontajat ovat saaneet mm. Emmy-ehdokkuudet. Suomessa sarjaa tulee juontamaan iki-ihana raivoneuloja Antti Holma.

Itseäni toki heti mietitytti onko sarjassa ketään tuttua. Sarjan kilpailijat paljastetaan keväällä, mutta ilmeisesti jo nyt he voivat kyllä paljastaa jos näkyvät sarjassa. Tuomarina toimii Ihana-lehdestäkin tuttu Kaarina Korventaka. Lisäksi tuomareina on mukana aina myös vierailevia tuomareita, joilla ei kuulemma kaikilla ole käsityötaustaa. Tämä tuo sarjaan mielenkiintoisen ulottuvuuden.

Sarjaa tullaan näkemään TV5:llä ja DPlayssä keväällä 2020.

Tässä vinkkiä ja esimakua rapakon toiselta puolelta.

Ja uskaltaako joku jo tunnustaa näkyvänsä sarjassa 😉

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

1 thought on “Mestaritekijä, käsityöläisten oma sarja”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Pure Waste ja Seppälä

  Vaatekaappini tärkein aihe lienee ekologisuus ja eettisyys. Kun vaatteet ompelee itse luomukankaista tai kierrättäen, tietää tarkalleen mitä päällensä pukee

Puuvillajakku ommellen

  Olen jo jonkin aikaa yrittänyt tasapainoilla kolmen työn välissä. On se päivätyö, politiikka ja nämä käsityöt. Näistä ei aina

Käyntikortit bloggaajalle

  Käsityömessuilla käydessäni tajusin, että minullakin olisi hyvä olla omat käyntikortit. Siinä missä keräsin käyntikortteja mielenkiintoisilta myyjiltä, olisin samalla itsekin