-Supersuositut käsityöohjeet

Designtori ja taiteiden yö Wetterhoffin talossa

On ilo asua kaupungissa, jossa kädentaidot on hyvin esillä. Lähilankoja saa läheltä, paikallisia kädentaitajia näkyy monissakin tapahtumissa ja eri myyjäisissä.

Tällä kertaa käsityöläiset ja kädentaitajat valtaavat Wetterhoffin talon perjantaina 30.8 taiteiden yön aikaan.

Wetterhoff Goes Design –tori näkyy kaikissa Wetterhoffin talon kolmessa kerroksessa. Muotoilijat, suunnittelijat, käsityöläiset ja kädentaitajat myyvät sisustustuotteita, vaatteita, asusteita, koruja, laukkuja ja käsinvärjättyjä lankoja.

Vaikka itse juuri ostin uuden teemukin, aion kyllä katsella myyjien tuotteita myös sillä silmällä. Paikalla näyttää olevan sen verran mielenkiintoista designia, että aivan varmasti minäkin löydän sieltä jotain.

Itseasiassa odotan tapahtumalta eniten Wetterhoffin ulkopuolisia lankamyyjiä. Wetterhoff-myymälässä on teemana käsinvärjätyt langat. Lanitium Ex Machina, Handu.fi ja Rva Silmusolmu esittelevät ja myyvät itse värjäämiään lankoja.

Neulekekkerit esittely

Myös minä ja Pirjo Iivonen olemme paikalla puhumassa uusista kirjoistamme, joten tervetuloa kysymään ja tutustumaan myös meihin kirjojen takana.

Itse olen Wetterhoffin myymälässä noin 18-20, joten nähdään siellä!

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Pinkki huppari lapselle

  Olen kesän aikana yrittänyt pienentää ompelulaatikosta löytyneiden valmiiksi leikattujen palojen pinoja. Jostain syystä sinne oli kertynyt kaikkia muita värejä

Kevään värit

  Huomaan hymyileväni yhä enemmän. Talven ankeus on poistumassa, aurinko paistaa vielä kotiin päästessäkin ja sokeriton elämä ei tunnu enää

Lapsen suunnittelema keppihevonen

  Perheen PikkuSisko on käynyt pitkään kaupungin kuvataidekoulun järjestämässä Muotoleikki-työpajassa kerran viikossa. Hän leikkii siellä väreillä oman aikuisen kanssa, ja