| | | | |

Designtori ja taiteiden yö Wetterhoffin talossa

On ilo asua kaupungissa, jossa kädentaidot on hyvin esillä. Lähilankoja saa läheltä, paikallisia kädentaitajia näkyy monissakin tapahtumissa ja eri myyjäisissä.

Tällä kertaa käsityöläiset ja kädentaitajat valtaavat Wetterhoffin talon perjantaina 30.8 taiteiden yön aikaan.

Wetterhoff Goes Design –tori näkyy kaikissa Wetterhoffin talon kolmessa kerroksessa. Muotoilijat, suunnittelijat, käsityöläiset ja kädentaitajat myyvät sisustustuotteita, vaatteita, asusteita, koruja, laukkuja ja käsinvärjättyjä lankoja.

Vaikka itse juuri ostin uuden teemukin, aion kyllä katsella myyjien tuotteita myös sillä silmällä. Paikalla näyttää olevan sen verran mielenkiintoista designia, että aivan varmasti minäkin löydän sieltä jotain.

Itseasiassa odotan tapahtumalta eniten Wetterhoffin ulkopuolisia lankamyyjiä. Wetterhoff-myymälässä on teemana käsinvärjätyt langat. Lanitium Ex Machina, Handu.fi ja Rva Silmusolmu esittelevät ja myyvät itse värjäämiään lankoja.

Neulekekkerit esittely

Myös minä ja Pirjo Iivonen olemme paikalla puhumassa uusista kirjoistamme, joten tervetuloa kysymään ja tutustumaan myös meihin kirjojen takana.

Itse olen Wetterhoffin myymälässä noin 18-20, joten nähdään siellä!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *